FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Mihai Bobonete, replică acidă pentru Dan Petrescu: „Ia-o, moșule, mai ușor!”

Mihai Bobonete // FOTO: https://www.facebook.com/purceaua
Mihai Bobonete // FOTO: https://www.facebook.com/purceaua

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 15:04

Actorul și comediantul Mihai Bobonete, un cunoscut fan al Craiovei, a avut o replică dură pentru Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj.

După 2-2 cu Astra, Dan Petrescu s-a luat de formația din Giurgiu și a spus că speră ca Budescu și compania să joace cu aceeași intensitate și la meciul cu Craiova. Declarațiile antrenorului l-au făcut pe Bobonete să reacționeze pe Facebook.

 „Bursucul e bun, dar nu se dezice de stilul unic al antrenorilor români sau mai bine spus al fotbalului de la noi.

Omul face egal cu Astra și la conferința de presă, în loc să comenteze meciul prost făcut de ai lui, el avea probleme cu oltenii. Că Budescu si Alibec n-au jucat la fel cu oltenii, că în meciul cu Gazul  a luat ăla roșu, că arbitrajul...

Miza e mare, mai sunt meciuri puține, înțeleg tensiunea, dar să nu uităm de profesionalism și diplomație. Ia-o, moșule, mai ușor si vezi mai bine de curtea proprie.

Așteptăm totuși o conferință de presă, nu lacrimi și oftică! Sunt semne clare că anul ăsta e anul ăla!”, a fost mesajul postat de Bobonete.

 „Mi-aș dori foarte mult, când vine Craiova aici, Astra să joace în același spirit și să îi văd în teren pe Budescu, Alibec și Fatai. Sper să îi văd pe acești 3 jucători. Sper ca și cei de la Botoșani să joace meciul vieții cu Craiova, la fel și FCSB. Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci, la Mediaș (n.red. la Gaz Metan - Craiova 1-2). Cum a luat roșu Buș. Noi nu am primit penalty azi, la Camora”
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Dan Petrescu: „Presiunea a fost prea mare poate şi s-a ratat incredibil de mult"

 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

 CFR Cluj se sabotează singură?! Teoria lui Basarab Panduru: „Când n-ai salarii și prime, toată lumea e cu miozite, cu dureri”

Scandal între Dan Petrescu și Dani Coman: „Nu suntem prieteni!” » Ce s-a întâmplat la pauză

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
ipsilante
ipsilante  •  08 Iulie 2020, 23:23

Dan Petrescu se baga in seama si ne propune sa alcatuiasca el echipele adversarelor Stiintei, in acest final de campionat! Cand arbitrii nu se mai lasa impresionati de ragnetele si tavalelile lui, cand proprii jucatori nu-l mai asculta si joaca slab, cand nici aranjamentele fratesti nu sunt posibile (precum cu Botosaniul lui Iftime care s-a pus capra!), atunci Marele Dan isi urla la microfon formulele de echipa pe care adversarele Craiovei SUNT OBLIGATE sa le alinieze pentru ca sa-i faca lui jocurile… RUSINICA batrane! Se spune ca intelepciunea vine la batranete. La Dan Peterescu se pare ca a ratacit drumul. Excelent tactician si motivator, execrabil la capitolul fair-play. Pacat! La banii lui, ar putea sa-si permita mai mult bun simt... FORZA STIINTA!

mosierul
mosierul  •  07 Iulie 2020, 12:32
Postat de valiza.epo pe 06 Iulie 2020, 21:16

Tu de ce nu te intorci la ospiciu? Te asteapta brancardierii cu camasa aia... pe masura ta!!

...lasa-l in pace !!! el vrea doar sa ne demonstreze că există reîncarnare...n-ar fi avut cum sa acumuleze atâta prostie într-o singură viața !!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 Iulie 2020, 09:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Câte clase ai terminat ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează