FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Mihai Costea riscă să își încheie cariera! A fost chemat la Comisia de Disciplină după ce a fost prins în timp ce paria

Foto: captură Libertatea
Foto: captură Libertatea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 16:28

Atacantul celor de la FC Voluntari, Mihai Costea, a fost chemat la Comisia de Disciplină după ce a fost prins că juca la pariuri într-o agenție deschisă recent.

"Departamentul de Integritate s-a autosesizat, avem o solicitare semnată de secretarul general al federaţiei, care a plecat deja către Comisia de Disciplină.

Prin urmare, Mihai Costea trebuie să se prezinte la Comisia de Disciplină, probabil la începutul anului, dacă nu mai au termene la acest final de an", a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Abia revenit după o pauză de doi ani, Mihai Costea ar putea să stea pe tușă alte două sezoane şi amendat cu 300.000 de lei!

Citește și: FOTO A comis-o din nou! Mihai Costea, prins într-o casă de pariuri » Scuza găsită de atacant omite un detaliu semnificativ :)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
alternativa.fc
alternativa.fc  •  16 Decembrie 2015, 21:31
Postat de utaaradan pe 16 Decembrie 2015, 21:05

cata ipocrizie ! da' sa ai sponzor pe echipament firma de pariuri e o.k. !? iar la meciurile televizate pe banerele luminoase e plin de reclame la case de pariuri, e o.k. ?

excelent punctat. in mod normal. cluburile nu indeplinesc conditia pentru ca au profit prin contactul cu o casa de pariuri. sa fie fotbalul un teatru ? cam cate meciuri sunt trucate si cate nu inclusiv la mondiale si europene ? eu nu mai urmaresc meciuri decat rezultate dar inainte ma uitam cu incredere ca nu e blat

utaaradan
utaaradan  •  16 Decembrie 2015, 21:05

cata ipocrizie ! da' sa ai sponzor pe echipament firma de pariuri e o.k. !? iar la meciurile televizate pe banerele luminoase e plin de reclame la case de pariuri, e o.k. ?

luis
luis  •  16 Decembrie 2015, 19:51

Nila asta e un fel de Crudutu', doar ca n-are ce etala.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează