FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Mihai Iosif, înaintea derby-ului Dinamo - Rapid: „Nu o să uit niciodată ce strigau fanii lor” + „Ești vânat, dar eu nu-s iepuraș”

Mihai Iosif
Mihai Iosif

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 15:35 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 16:28

Mihai Iosif, charismaticul antrenor al lui Rapid, a prefațat în această după-amiază, în cadrul unei conferințe de presă, derby-ul bucureștean cu Dinamo de sâmbătă seara. Azi, tehnicianul giuleștenilor a împlinit 47 de ani, clubul dăruindu-i un tricou aniversar. 

Dinamo și Rapid se întâlnesc sâmbătă seară pentru prima dată după 6 ani în Liga 1. Antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif a vorbit înaintea derby-ului din „Ștefan cel Mare” și îi laudă pe fanii „câinilor” pentru un episod petrecut în trecut, imediat după ce Rapid a dat faliment. 

Totul se petrecea în 2015, la un meci de old-boys, când fanii lui Dinamo au uitat de rivalitatea cu giuleștenii și cele două galerii au scandat împreună mesaje de susținere pentru Rapid, care tocmai dăduse faliment.

Mihai Iosif vrea unitate la Rapid: „Câștigăm și pierdem împreună”

„Ne așteaptă un derby de tradiție al fotbalului românesc, dar care va fi lipsit de aportul galeriilor. Sper că ne vom ridica la nivelul acestui derby. Nu o să uit că fanii lor strigau «Rapid nu moare», așa că îi doresc lui Dinamo să poată continua pe prima scenă fotbalistică și să ne putem bucura în continuare de aceste derby-uri.

La noi în echipă, câștigăm și pierdem împreună. Aceste derby-uri nu au niciodată o favorită, iar noi nu o tratăm de sus pe Dinamo. Poate locul din clasament ne dă statutul de favoriți, dar rămânem cu picioarle pe pămnânt și tratăm meciul cu maximă seriozitate. 

Voi fi eu însumi în meciul de mâine seară. Va fi un derby în care lipsa galeriilor va conta foarte mult. Dar mor oameni pe capete, iar fotbalul trece în plan secund. Noi, în cadrul clubului Rapid, suntem cu toții vaccinați”, a declarat Mihai Iosif. 

Ești vânat de când începi să antrenezi o echipă, dar eu nu sunt un iepuraș, nu mă las prins așa ușor. Dar să știți că n-am simțit presiune din partea conducerii, am fost susținut. - Mihai Iosif, antrenor Rapid

E unul dintre derby-urile importante ale fotbalului românesc, dar ne dorim să ieșim victorioși de pe teren. Sunt jucător profesionost, mă interesează mai mult prezentul, deci nu cred că va fi ceva ciudat pentru mine. Chiar dacă voi primi mesaje de la fanii lui Dinamo sau voi auzi ceva în timpul meciului, pe mine nu mă interesează. 

- Dragoș Grigore, fundaș Rapid

Citește și alte știri despre meciul Dinamo - Rapid: 

Rapid, fără victorie cu Dinamo de 13 ani! Fotbaliștii care au jucat în ultimul succes al alb-vișiniilor

Cum și-a împărțit Rednic destinul între Dinamo și Rapid: a pătimit la ambele rivale!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
mafa
mafa  •  23 Octombrie 2021, 14:26
Postat de ucluj2011 pe 22 Octombrie 2021, 23:01

Respect Iosif Miță! Respect Dinamo! Respect Rapid! Respect extraordinarilor suporteri ale acestor două echipe!!!

Carisma se scrie cu ch !!!???....de cand ?

ucluj2011
ucluj2011  •  22 Octombrie 2021, 23:01

Respect Iosif Miță! Respect Dinamo! Respect Rapid! Respect extraordinarilor suporteri ale acestor două echipe!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  22 Octombrie 2021, 22:53
Postat de 19petruta pe 22 Octombrie 2021, 16:11

Sunteți frați de mizerii,blaturi,securitate,comunism! Suferiți împreună de mania persecuției, dezinformați publicul împreună când va victimizati! Imi povestea tatăl meu ca în anii 50 când cfr iștii comuniști nalfabeți,împreună cu securitatea analfabetă, erau pe val,ii era frică să spună că tine cu csca (echipa armatei regale) sau cu Carmen etc ***! A fost confiscata apoi echipa armatei insa ura celor fără de carte (de sub grand și zona securistă) a atins perfecțiunea. Rămâneți împreună cele două cluburi sa va iubiți și să mimati rivitatea!

Bă , tu ești *** *** Trezește-te că sa făcut ziuă!!! "Echipa armatei regale"???!!!??? Stai jos. Nota UNU!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează