FOTBAL  »  Superliga  »  DRAMA LUI NEŞU

Mihai le-a deschis ochii » Fotbaliştii români vor să-şi asigure sănătatea

Marius Niculae
Marius Niculae

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 08:35

Jucătorii încep să-şi asigure carierele sportive. Marius Niculae de la Dinamo e primul care îşi doreşte o poliţă completă


Cazul tulburător al lui Mihai Neşu a sensibilizat cititorii şi oamenii din sport. Unora dintre jucători, drama ghetelor de fotbal convertite în cărucior cu rotile în urma unui accident banal le-a deschis ochii. Cum sistemul de asigurare medical în România "este jalnic", după cum spun sportivii, mai mulţi dinamovişti s-au gîndit să-şi asigure picioarele şi sănătatea.

Săptămînile trecute, o firmă specializată în asigurări de sănătate s-a oprit în Ştefan cel Mare. Doar cîţiva jucători au semnat contracte în schimbul cîtorva zeci de euro lunar. Marius Niculae e decis ca, la 30 de ani, să aibă un final de carieră lipsit de griji şi să încheie o asigurare completă de sănătate. În străinătate, mai exact în Germania.

"Am văzut ce i s-a întîmplat lui Mihai la un banal antrenament, apoi am citit interviul de la voi, din Gazetă. Chestiile astea te emoţionează, te cutremură. Sînt lucruri neaşteptate şi neplăcute în viaţă, în fotbal şi Doamne fereşte să ajungi în cărucior! Vreau să-mi fac o asigurare care să acopere absolut totul în caz de accidentare, mă interesez să văd dacă o pot semna în străinătate.

În Germania mi-aş dori, acum să văd dacă se poate avînd în vedere că nu joc în ţara respectivă. Chiar dacă plăteşti o sumă consistentă, ai o siguranţă! În ţară nu am găsit ceva concret, nu am putut găsi o asigurare completă pentru sportivi", a declarat "Săgeată".

"Am avut o accidentare gravă la genunchi, cînd jucam la Sporting. După acel meci am crezut că nu voi mai juca niciodată fotbal, dar cu multă muncă şi credinţă mi-am revenit"
Marius Niculae, atacant Dinamo

"Mihai trebuie să aibă forţa să treacă peste aceste momente! Sînt convins că nu va renunţa niciodată, e un caracter puternic, un băiat deosebit"
Marius Niculae, atacant Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  14 Septembrie 2011, 01:50

Asigurarea e ceva nou numai in Romania. Ma intreb de ce Jovani occidentalul, marele procurator care vorbeste cu Lotito de doua ori pe zi, care se trage de izmene cu Morinho, de ce nu i-a facut atenti pe cei care se afla sub obladuirea sa? N-are comision?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează