FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Rotaru a început revoluția la CSU Craiova: „A semnat rezilierea”. Cine ar putea urma

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că Giedrius Arlauskis (35 de ani) a reziliat astăzi contract cu gruparea din Bănie.
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că Giedrius Arlauskis (35 de ani) a reziliat astăzi contract cu gruparea din Bănie.

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 18:44 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 09:05

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că Giedrius Arlauskis (35 de ani) a reziliat astăzi contractul cu gruparea din Bănie. 

Giedrius Arlauskis a bifat doar șapte meciuri în tricoul celor de la CS Universitatea Craiova. A gafat incredibil în eșecul 1-2 cu Farul, un fault făcut în momentul în care se afla în posesia, iar astăzi a semnat deja rezilierea. 

Din informațiile Gazetei, Universitatea urmează să se despartă și de fundașii Paul Papp, Valerică Găman, cărora le expiră contractele în vară, și Ivan Martic. Un mare semn de întrebare există în dreptul lui Dan Nistor (34 ani), căruia i se termină contractul tot în această vară. 

Ioan Varga, amenințări directe pentru un fotbalist de la CFR Cluj: „Nu suntem proștii lui! Aveți un pic de răbdare, va plăti scump!”
CFR Cluj
Ioan Varga, amenințări directe pentru un fotbalist de la CFR Cluj: „Nu suntem proștii lui! Aveți un pic de răbdare, va plăti scump!”

Arlauskis a plecat de la CS Universitatea Craiova

„Trebuie să ne reconsiderăm poziția, să ne reconsiderăm obiectivele. De obicei, când avem un plan, ne ținem de el. Dar decepția e foarte mare. Nu e vorba de o listă, dar sunt jucători la final de contract, alții care nu intră în vederile noastre. 

Cu Arlauskis am reziliat acum 30 de minute, dar vreau să îi mulțumesc din suflet. E bărbat, a dat dovadă de caracter! A durat 5 minute, nu a cerut nici măcar un euro în plus. Țin să îi mulțumesc. Nu a contat gafa cu Farul. Avem doi portari valoroși. Cu Florin Niță am avut discuții intense acum un an de zile, dar nu s-a putut realiza. De atunci nu s-a mai pus problema. 

Am avut o discuție mai devreme cu domnul Neagoe și cu Daniel Tudor, antrenorul portarilor. I-am întrebat dacă vor al treilea portar. Domnul Tudor a zis că nu, că sunt doi tineri talentați în centrul de juniori. Vom merge cu Lazar și cu Popescu”, a spus Mihai Rotaru la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Revoluție în lotul Universității Craiova 

Mihai Rotaru a transmis că plecările vor continua la Craiova în această iarnă: „Vor fi multe schimbări pentru meciul cu CFR. Dacă eu n-am aruncat prosopul, am pretenția ca nimeni să nu o facă! În acest moment, nu poți să spui despre niciun jucător că e măcar la nivelul de anul trecut. Pe termen scurt trebuie să îi facem să înțeleagă că nu poți veni la Craiova și să stai cu mâna întinsă să primești un salariu”.

Pentru Bogdan Mitrea a fost o discuție cu Sepsi, dar nu e cazul să plece. Și el e un băiat cu un caracter special, am eu alții pe care sunt supărat. O echipă din Liga 1 i-a făcut unuia o propunere să vină pe un salariu aproape la fel, el a zis că vrea să îi dea și Craiova salariul, să câștige dublu. Acolo am rămas blocat! Vor mai exista jucători cu care vom încheia colaborarea în perioada următoare. Poate 2, poate 7... Nu știm, nu mai suntem compatibili
- Mihai Rotaru

Mișcările de trupe au fost anunțate din decembrie

Gazeta Sporturilor a scris încă de acum o lună și jumătate despre revoluția care va avea loc în lotul Craiovei. Următorilor jucători le expiră contractele la finalul lunii iunie: Giedrius Arlauskis, Laurențiu Popescu, Denis Rusu, Paul Papp, Bogdan Vătăjelu și Dan Nistor. Există și posibilitatea altor plecări de la echipă, dar „trebuie să aibă loc o negociere și să se ajungă la o înțelegere! Nu poți să dai așa ușor pe cineva afară, că nu e nebun să plece din moment ce are contract", spuneau atunci cei din club.

VIDEO CU FAZA. Arlauskis, gest halucinant în Farul - CS Universitatea Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

S-au mișcat rapid! Enriko Papa, prezentat oficial în play-off-ul Ligii 1
SEPSI
S-au mișcat rapid! Enriko Papa, prezentat oficial în play-off-ul Ligii 1
A refuzat tăierea salariului, a fost declarat liber la Comisii și a semnat deja cu adversara din Liga 1: „Bienvenu!”
MERCATO
A refuzat tăierea salariului, a fost declarat liber la Comisii și a semnat deja cu adversara din Liga 1: „Bienvenu!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  10 Februarie 2023, 16:46
Postat de ionescugeorge77 pe 10 Februarie 2023, 10:34

...mai prostanacea ...ce cronicar de fotbal esti tu ?...ce fotbal ai vazut la viata ta ?...omul venise la noi cu obiectiv clar locul unu sau doi ...noi l am dat afara dupa nici doua luni dupa o victorie importanta ...trebuia lasat pana in nov asa cum era contractul sa vedem cat de bun era ...nu l dai afara ca ti se pare tie ca nu i valoros ...veziti de prostia ta si lasa ma pe mine in durerea mea ...ca demiterea lui LB fara sa avem rabdare sa vedem ce face a atras ghinionul asupra echipei si nu ne mai ridicam deasupra locului 5 ...du te la Covasna ...

Prostacea unde ai vazut tu sq vina un nimeni sa ia campionatul cind el si a dat demisia miseleste la Uta cind venea meciul cu Sepsi si apoi Cfr? Ce mare antrenor era el de te face sa crezi ca lya campionatul! El a trait ai traieste din sclipirile jucatorilor ca jocul in sine scartaie! Unde ai mai vazut o echipa xa a lui xare nu batea pe nimeni axasa si juca un fotbal la alibi?! Tu care comentezi despre tot si toate te ai gasit sa vorbesti? Mergi la sapa ca esti praf! Fa club LB si mai adauga ceva la literele alea ca bagi si marfa pe usa din dos apoi! El saracul e doar unul care da limbi in urechi si asta se vede! Urmareste diar cite articole ia dedicat Buzarin baiat fin. Si poate intelegi! Mana unui antrenor se vede imediat vezi Toni Petrea.. imi oierd vremea cu astia ca tine

1.fcu
1.fcu  •  10 Februarie 2023, 15:24

Asa sa i spuneti mereu clonei, ceseu!

doritor
doritor  •  10 Februarie 2023, 11:55

HOPA! S-a trezit patronul tocmai cand se apropie plecarea lui de la CSU. Vorba aia: mai bine mai tarziu decat niciodata. Daca ai portari tineri pune-i sa apere.! Ai luat fundasi sarbi pune-i sa joace!astia 2 Markovici si Campeanu nascuti talente pune-i la munca pana nu sfarsesc sperante. s.a.m.d.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează