FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

FOTO Mihai Rotaru, transfigurat la „oficială” » Flancat de Bobonete și de un fost ministru, s-a calmat cu un whisky după golul lui Edjouma

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 17:53 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 23:19

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a trăit la intensitate maximă derby-ul cu FCSB, scor 1-1, de pe Arena Națională.

Universitatea Craiova a avut susținători importanți la derby-ul cu FCSB. Mihai Rotaru i-a avut în jur, printre alții, pe fostul ministru al Sportului Ionuț Stroe, pe actorul Mihai Bobonete, dar și pe oficialii Sorin Cârțu sau Gheorghe Craioveanu. 

FOTO. Mihai Rotaru, lojă opulentă la derby-ul cu FCSB 

+6 FOTO

Loja oltenilor a „explodat” în momentul reușite de 1-0, în minutul 32, când Jovan Markovic s-a distrat cu toată defensiva adversă. Mihai Rotaru a fost surprins transfigurat pe imaginile Orange Sport, cum sare și se îmbrățișează cu toată lumea. Sorin Cârțu apare într-o ipostază similară. 

Hagi așa cum nu prea l-ai mai văzut » Motivul schimbării radicale de look din meciul cu Sepsi
Farul - Sepsi 2-1
Hagi așa cum nu prea l-ai mai văzut » Motivul schimbării radicale de look din meciul cu Sepsi

Elanul le-a fost tăiat de golul egalizator semnat de Malcom Edjouma în minutul 66. Finanțatorul lui CSU Craiova s-a tratat cu un pahar de băutură, cel mai probabil whisky.

VIDEO. Eugen Neagoe, după CSU Craiova - FCSB: „Prima repriză ne-a aparținut în totalitate, puteam marca mai multe goluri”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali: „Nu-l validez ca antrenor. O să plătească la un moment dat”

VIDEO Florin Tănase spune „da” ofertei lui Gigi Becali: „Probabil așa va fi” » Categoric în privința meciurilor cu Andorra și Belarus: „E obligatoriu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  24 Martie 2023, 15:30
Postat de mihaitanase pe 20 Martie 2023, 10:39

Cred că cineva trebuie să se sesizeze și să-l sancționeze pe Rotaru , deoarece pe arenele sportive este interzis consumul de băuturi alcoolice , că și fumatul dealtfel ,dar vedem mulți conducători care fumi pe stadioane , dar asta cu băutura parcă întrece orice limită !

Bun venit pe stadion! Acum ai aflat si tu ca la loja (pentru cei care au bani sa inchirieze una) cei de acolo sunt serviti cu mancare si tot felul de bauturi (alcoolice si non-alcoolice), e greu, spre exemplu, la Craiova o loja inchiriata pentru un meci costa 2.000 de lei, parca mai bine e la T2 cu 30 de lei, nu?

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  24 Martie 2023, 15:26
Postat de kubaa pe 20 Martie 2023, 09:23

Ce sa inteleaga jucatorii tineri de la Mogosoaia, baiaramul, morkoviciul, campanul, Cand isi vad patronul si cei doi presedinti, afumati si doborati de “vischi “?! Dar stiam episodul din avionul de Malaga in care cei trei asa zisi fotbalisti s-au matolit si eu si ai facut scandal pe ritm de manele, deranjand pasagerii care erau in avion! Asa este Marcele/elefterie?! Iar RotaruL (posibil sa nu fi fost treaz) apare in emisiuni si in presa, certand selctionerul, arbitrii si pe toata lumea! Ce porcarie de club!

Noi cu Cartu si Craioveanu, voi cu cine sunteti? Tineti minte baieti: "Noi cu Gica Craioveanuuu, Voi cu Adi Booveanuuuuu!"

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  24 Martie 2023, 15:23
Postat de kubaa pe 20 Martie 2023, 08:07

Pentru voi clonatii asta E singura mangaiere ca va mai lasa bea cici sa il bateti in meciurile fara miza:)))) ce papucari ieftini

Ti-ai mai revenit dupa ce v-a vandut iar mititelu meciul? V-ati revenit dupa ce mititelu v-a trimis in play-out pentru ca nu avea bani sa plateasca primele promise?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează