FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru îi răspunde lui Gigi Becali » Cum ar fi decurs de fapt discuția despre Mangia

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2022 17:56 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 18:49

Într-o intervenție avută în direct la TV, Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, a reacționat după ce Gigi Becali a dezvăluit ce au discutat cei doi despre Devis Mangia.

Patronul oltenilor contrazice varianta lui Gigi Becali, care luni a lăsat să se înțeleagă că Mihai Rotaru i-ar fi confirmat că zvonurile care circulau despre Devis Mangia.

Rotaru, reacție întârziată la dezvăluirile mamei lui Răzvan Popa: „Nu am ascuns nimic! Părinții voiau să-l dau afară pe Mangia, dar nu puteam fără anchetă. El a zis că își dă demisia ca să nu facă rău clubului”
CSU CRAIOVA
Rotaru, reacție întârziată la dezvăluirile mamei lui Răzvan Popa: „Nu am ascuns nimic! Părinții voiau să-l dau afară pe Mangia, dar nu puteam fără anchetă. El a zis că își dă demisia ca să nu facă rău clubului”

Mihai Rotaru îl contrazice pe Gigi Becali

„Dați-mi voie să nu comentez tot ceea ce spune patronul FCSB. El vorbește non-stop. Eu nu am insinuat și nu i-am spus nimic. I-am spus că e un antrenor foarte bun. 

El și MM Stoica l-au dorit foarte mult. După aceea am văzut că nu s-a mai făcut contractul. Nu am discutat nimic cu Gigi Becali. Cred că am vorbit după ce nu a mai făcut contractul, după ce a anunțat că nu va mai fi antrenor. Nu am avut nicio discuție înainte de hotărî să nu facă acel contract”. 

Ce a spus Gigi Becali despre discuția cu Rotaru

Gigi Becali l-a dorit pe Devis Mangia în vara lui 2019, dar negocierile au căzut dintr-un motiv necunoscut. Luni, contactat de GSP.ro, Gigi Becali a vorbit despre Devis Mangia.

„Am vrut să-l aduc antrenor pe Devis Mangia, pentru că MM mi-a zis că e antrenor bun, profesionist. E adevărat, Craiova juca bine. Eu m-am interesat și m-am interesat și la Rotaru. 

Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e (n.r. - zvonurile despre hărțuirea sexuală). Și atunci, eu cum să iau așa ceva? Doamne, miluiește! Când am auzit așa, am zis ce-mi trebuie balamuc, Doamne ferește. M-a ferit Dumnezeu. Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate. 

Nu am mai zis după aia de ce nu l-am luat, să nu fiu iar amendat pentru discriminare de comisia de la Federație. Dacă așa vrea Europa... Nu te joci cu ăștia. Credeți că Mangia face ce face că vrea el? Credeți că el nu știe că nu e bine ce face? El e obligat. 

De ce? Pentru că are stăpân. Nu se poate controla, pentru că stăpânul lui, drac, îi spune «așa să faci». Și el face. Eu nu pe Mangia îl condamn, el e comandat de stăpân. Stăpânul lui drac, dracul care-l pune. Niciun om nu vrea să facă asta”, a spus Gigi Becali

VIDEO Cum reacționa familia lui Răzvan Popa, dacă Mangia semna cu FCSB: „Era mai ușor pentru noi”

Citește și: 

Episoade neștiute cu Răzvan Popa, cel care acuză că a fost hărțuit sexual de Mangia » I-a surprins pe toți la o convocare + de ce a vrut să renunțe la „națională”

Fost coechipier cu Răzvan Popa la Craiova: „Da, se făceau glume în vestiar despre el și Mangia” + „În acel moment mi-am dat seama că a fost ceva grav”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
paolo11
paolo11  •  05 Octombrie 2022, 13:52
Postat de gicab pe 05 Octombrie 2022, 07:04

Va dați seama cum ar fi atatat ***?

Tu stii mai bine, aia 300 care se ardeau între ei...

tzintaru
tzintaru  •  05 Octombrie 2022, 08:44

Te referi la FCU când spui curați,nu?Voi ăștia de la Mogoșoaia ați intrat in fotbal cum ii place lui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1.fcu
1.fcu  •  05 Octombrie 2022, 07:52

Miai Rozaru =))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează