FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru vrea să ia măsuri dure la Craiova: „Trebuie să tăiem în carne vie” » Un jucător îi cere 2 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2022 21:34 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 22:41

După demisia lui Mirel Rădoi, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, este gata să facă schimbări importante.

Omul de afaceri spune că este gata să se implice din nou în conducerea clubului și anunță că vrea să facă schimbări importante la nivel administrativ.

CSU Craiova, protest după ce România nu a fost acceptată în Schengen: „Aceste companii sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor”
CSU CRAIOVA
CSU Craiova, protest după ce România nu a fost acceptată în Schengen: „Aceste companii sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor”

Mihai Rotaru, schimbări importante la Universitatea Craiova

 „Cel puțin pentru perioada următoare trebuie rezolvate problemele. Dacă abordăm politica struțului și așteptăm să se întâmple vreo minune, mai rău ne afundăm. Lucrurile trebuie puse la punct.

E clar că s-au făcut greșeli în această perioadă.  Acum suntem într-un moment zero. De aici încolo trebuie să tăiem în carne vie. După Sărbători vor fi schimbări la nivel administrativ. 

Vor fi schimbări în toate departamentele și o vom lua de la capăt”, a spus Mihai Rotaru în emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

Noi suntem acum în litigii cu Sergiu Hanca și Vână. Hanca ne cere 2 milioane de euro. Vână nu știu cât ne cere.

O singură dată l-am întrebat pe Rădoi: „Aveam 2-0 cu Rapid, de ce l-ai scos pe Baiaram?. Și mi-a zis: «Da, și eu cred că nu trebuia, că în momentul s-a întors jocul. Mi-a zis și staff-ul». Nu au fost analize tehnice. Sunt discuții de microbist, curiozități

– Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova

VIDEO Mirel Rădoi a demisionat de la CSU Craiova

Citește și: 

Bogdan Stelea l-a luat la întrebări pe Mihai Rotaru după demisia lui Rădoi: „Nu te apuci să distrugi clubul în presă”

„Se spune că era «sifonul» perfect” » Rădoi, atacat violent dinspre FCU Craiova: „Inventatorul pasei înapoi! A fost fără BAC și în teren, și în afară”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
81mada
81mada  •  09 Decembrie 2022, 23:42
Postat de legio.sud pe 09 Decembrie 2022, 08:33

Stai rău cu analiza textului , hanca are o acțiune la comisia FRF în care omul aberează ( 2 mil. ) dar sper că înțelegi că nici Rotaru nu e vreun fraier de pe pajiște …

M am referit strict la suma, indiferent cum ar fi e aberanta…

dobrin
dobrin  •  09 Decembrie 2022, 18:21
Postat de alexiosas pe 09 Decembrie 2022, 15:59

ne-au sters astia comentariile de la articolul cu Farul?

Mai aveam un comentariu care nici nu mi-a aparut. Era vorba despre un tanar care s-a dus in Marea Britanie (in Scotia parca) si s-a crezut fotbalist. S-a bagat la joc cu dulaii si asa a luat nastere poezia "Catelusul schiop". Si un mijlocas central de la o echipa de la retrogradare in Serie A care n-a reusit sa inscrie nici un gol de la inceputul sezonului :))))))

dobrin
dobrin  •  09 Decembrie 2022, 18:17
Postat de alexiosas pe 09 Decembrie 2022, 15:59

ne-au sters astia comentariile de la articolul cu Farul?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează