FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-2

VIDEO Dan Petrescu a fost la un pas de FCSB: „Am stat cu Gigi o noapte întreagă să-l convingem. Mi-a zis că ar fi venit în secunda 2”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 10:47

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, s-a arătat surprins de revenirea lui Dan Petrescu (51 de ani) la CFR Cluj.


Oficialul roș-albaștrilor consideră că Dan Petrescu și-a asumat un risc venind la cârma unei echipe aflate pe locul 1. În plus, MM a povestit un episod din 2005 când el și Gigi Becali au încercat să-l aducă pe Dan Petrescu la Steaua.

„Nu am crezut că Petrescu va veni. De ce? Pentru că, în 2005, când am stat o noapte întreagă la Petrescu, cu Gigi, să-l convingem să preia Steaua, nu înţelegeam de ce refuză. I-am pus o întrebare spre dimineaţă: «Dacă am fi terminat pe locul 2, ai fi venit?». «În secunda doi», mi-a zis.

Şi atunci mă gândeam că, dacă CFR era pe locul doi, venea 100%. Dacă CFR câştigă campionatul, ceea ce este firesc, cu foarte multe argumente, au merit Edi Iordănescu, Toni Conceicao, Alin Minteuan şi Dan Petrescu. Dacă nu ia titlul, sunt şanse minuscule, e o problemă”, a declarat Mihai Stoica la finalul partidei dintre FCSB și CSU Craiova, scor 3-2.

Citește și:

FCSB - CSU CRAIOVA 3-2 // Ilie Dumitrescu, încântat de Junior Morais: „E jucătorul meciului” + Laude și pentru Mihai Teja

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
rocky2
rocky2  •  01 Aprilie 2019, 18:57

Nu va panicati, nimeni nu va ia cvadrupla istorica gigistilor!

adi67
adi67  •  01 Aprilie 2019, 14:20
Postat de bilzerian_din_vaslui pe 01 Aprilie 2019, 12:37

Cati bani o fi avut promisi de la CFR asistentul Sebastian Gheorghe pentru meciul de aseara?

Problema e ca nu i-a luat , *** . Se imprumuta de la celalalt , care-i are deja in cont .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  01 Aprilie 2019, 13:59

Aiureli craitoniste..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează