FOTBAL  »  Superliga  »  SILKEBORG - FCSB 5-0

Ce urmează la FCSB după umilința cu Silkeborg? Mihai Stoica: „Nu am vorbit cu patronul, el decide! Decizia nu i-a aparținut lui Dică” + Cum explică eșecul: „Alt sport!”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a comentat eșecul rușinos suferit la Silkeborg, în grupa de Conference League, scor 0-5. +20   FOTO
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a comentat eșecul rușinos suferit la Silkeborg, în grupa de Conference League, scor 0-5.

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 20:27 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 20:30

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a comentat eșecul rușinos suferit la Silkeborg, în grupa de Conference League, scor 0-5. 

FCSB a mers cu o echipă improvizată la Silkeborg și s-a făcut de râs. Întrebat dacă va continua cu aceeași strategie în grupa de Conference League, Mihai Stoica a replicat: „Nu am vorbit cu patronul. El decide, el face strategia clubului! Decizia pentru acest meci nu i-a aparținut luiDică”.

Primii 4 jucători la care renunță Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi”
SILKEBORG-FCSB 5-0
Primii 4 jucători la care renunță Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi”

Mihai Stoica, după Silkeborg - FCSB 5-0: „Nu e o scuză, dar a fost alt sport”

„E greu de justificat o asemenea prestație. Ce e important de justificat, nu am citit presa, nu am vrut să mă încarc, este că s-a jucat pe o mochetă. E un pic alt fotbal acolo. Mă uitat la raportul șuturilor, 16-7, 5-0. Nu o să repet ce a zis Nistor, dar probleme e că nu am văzut niciodată o echipă de nivelul ăsta care să facă aproape 1.000 de pase. 

Oamenii ăia chiar știu să joace pe mochetă! E diferit de gazonul sintetic. Nu e vorba de scuze, dar e puțin alt sport. Eu cred, nu dau sfaturi pariorilor, că sunt bani pe jos la o victorie a lui Silkeborg contra lui Anderlecht.

Am scăpat ieftin cu 5-0. Dădeau impresia că dacă apasă puțin pe accelerație ne dau gol când vor. Cred că era același semn, victoria lor, și cu prima echipă. Rămâne rezultatul, prestația, rămân românii care au venit din toată Danemarca și în fața cărora trebuie să ne aplecăm și să ne prezentăm scuzele. Rămân milioane de suporteri care sunt dezamăgiți. 

Au toate motivele să fie, mai ales că urmează peste 6 zile meciul retur. Probabil o să jucăm cu un record negativ de asistență. Sunt foarte puține bilete vândute, prețurile mari, iar oamenii sunt dezamăgiți”, a explicat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Ce a remarcat Mihai Stoica după Silkeborg - FCSB 5-0

„Octavian Popescu a făcut o greșeală, dar în rest a fost activ. Pantea nu mi-a displăcut, Musi a intrat foarte bine în partea a doua a meciului. În rest e foarte greu să remarci pe cineva. Ștefan Târnovanu nu a avut nicio minge apărată, dar nu i se poate imputa niciun gol”, a precizat Mihai Stoica. 

Orice echipă de fotbal din lume mai joacă pasă lungă, Silkeborg nu! Ei nu au făcut altceva decât să ude mocheta. Nu vreau să fiu înțeles greșit, nu sunt scuze, erau aceleași dimensiuni, aceleași mingi. Doar că se joacă alt fotbal, altfel pleacă mingea. Practic o dai unde vrei, dar trebuie să fii obișnuit
- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO Nicolae Dică, după FCSB - Silkeborg 5-0: „Le cer scuze suporterilor pentru acest rezultat”

Citește și alte știri despre FCSB:

Strategia lui Gigi Becali de la Silkeborg, taxată de antrenorul adversarei din Liga 1: „Te trage în jos, nu e în interesul fotbalului românesc!”
Petrolul - FCSB
Strategia lui Gigi Becali de la Silkeborg, taxată de antrenorul adversarei din Liga 1: „Te trage în jos, nu e în interesul fotbalului românesc!”
Le plac banii și vor să facă istorie » Obiectivul declarat al lui Silkeborg, înaintea returului cu FCSB
FCSB - Silkeborg
Le plac banii și vor să facă istorie » Obiectivul declarat al lui Silkeborg, înaintea returului cu FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (36)
Cormiz
Cormiz  •  08 Octombrie 2022, 12:40

Omul cu cutia decarton atrage energii negative, mai ales de când e analist și își da cu părerea despre orice, dar mai ales despre Dan Petrescu. Ma mir cum nu vede domnul Gigi Becali. Numitul ar trebui sa ia o pauza. Lnga. Și vor veni rezultatele pentru FCSB.

X01Y
X01Y  •  08 Octombrie 2022, 09:43
Postat de DanielAndrews pe 08 Octombrie 2022, 00:04

Bai MM tu esti nesimitit ? E alt sport , serios ? Te pomenesti ca Silkeborg va castiga toate meciurile acasa, eventual si la scor, indiferent de oponent, ca e alt sport. Si pe principiul asta vor ajunge in finala banuiesc, nu ? Stiti care e problema de fapt ? si de ce FCSB nu este si nu va fi Steaua niciodata ? (nu o sa zica ca cealalta "Steaua" e neaparat Steaua). Problema e ca voi, FCSB, sunteti undeva in afara sportului. Voi nu sunteti echipa de fotbal, voi sunteti strict o echipa de facut bani pentru patron. Obiectivele voastre nu exista PENTRU fotbal, fotbalul la voi e calea spre bani, cand ar trebui fie sa fie taman invers, fie sa se impleteaca frumos si sanatos aceste lucruri.

Felicitări pentru observații, FCSB nu joacă ptr public, joacă doar ce vrea d-l Becali. Va fi greu ptr public, va fi jenant ptr analiștii sportivi, va fi ușor doar ptr Mimi să explice diferența între niște fotbaliști adevărați și niște imitatii caraghioase de fotbaliști. Mocheta !

81mada
81mada  •  08 Octombrie 2022, 01:29

Ps. Asa e ca antrenezi moca, ca asa s a laudat Dica , ca nu vrea bani, vorba aia si … si cu banii luati!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează