FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Mihai Stoica, bruiat de fanii dinamoviști la interviu: "Nici în Anglia nu se poate așa ceva" :) + Unde crede că va termina Dinamo sezonul

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 20:33

FCSB - Dinamo // Mihai Stoica, mangerul celor de la FCSB, a prefațat primul derby al sezonului.

  • FCSB - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

"Astăzi s-a mizat pe experiență și pe faptul că Gnohere, chiar dacă nu și-a recăpătat complet condiția fizică, e un fotbalist de calitate și nu trebuie să lipsească din primul «11». Filip și Popescu au mai jucat împreună, cu Sporting, și, atât timp cât au putut, au arătat foarte bine. Chiar nu îmi fac probleme la mijloc. 

E o presiune pentru Gazeta Sporturilor, nu pentru noi! Ce presiune să fie că nu avem niciun punct?! Pentru un stelist adevărat, fecesebist mai nou, dar stelist, că de aia vine lumea la meciuri, e cel mai important să câștigi titlul și să bați Dinamo.

S-a dovedit sezonul trecut că poate să îți ofere satisfacție și un egal, dacă Dinamo merge în play-out. Pentru asta trăim. Să luăm campionatul și să batem Dinamo. E mai greu din play-out să participi în cupele europene. Nici în Anglia nu s-ar putea așa ceva" a spus MM Stoica la TV Telekom Sport.

"Bratu e un antrenor tânăr, dar s-a dovedit a fi foarte inspirat. Mie îmi place mult, e un tânăr ambțios și dedicat. Sunt convins un milion la sută că va intra în play-off și că se va bate și la titlu"
Mihai Stoica

Dinamoviștii din tribune l-au remarcat pe MM și au asigurat fondul sonor al interviului. "Oaspeții vin mai devreme, ai noștri mai târziu, ca barosanii. Nu aud prea bine întrebările, sper să audă telespectatorii voștri", a glumit managerul celor de la FCSB. 

Vezi și: Declarație surprinzătoare a lui Becali: "Vreau să-mi cer iertare că am spus asta despre Dinamo" + De ce Alibec a fost "cea mai mare povară" a lui Gigi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
113057495799230
Dorin Dorin  •  29 Iulie 2018, 23:41

oare de ce tot il bagati seama pe acest oribil infractor si cum liga accepta ca acest individ sa stea pe banca e cumva al 12 lea jucator ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează