FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 0-1

Mihai Stoica atacă și după victoria din derby-ul cu CFR Cluj: „Nu cred că Petrescu a spus asta...” + adversarul luat la țintă: „Simulează ordinar! Așa face mereu”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a analizat victoria obținută duminică pe terenul campioanei, scor 1-0.  FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a analizat victoria obținută duminică pe terenul campioanei, scor 1-0. FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 19:39 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 19:50

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a analizat victoria obținută duminică pe terenul campioanei, scor 1-0. 

FCSB s-a impus pe terenul campioanei prin golul marcat de Malcom Edjouma în minutul 88 și s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR Cluj. Mihai Stoica a fost entuziasmat de prestația elevilor lui Mihai Pintilii.

Cea mai bună versiune! Fotbalistul de la FCSB care a dat peste cap sistemele de monitorizare în derby-ul cu CFR Cluj: și-a eclipsat adversarul
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Cea mai bună versiune! Fotbalistul de la FCSB care a dat peste cap sistemele de monitorizare în derby-ul cu CFR Cluj: și-a eclipsat adversarul

Mihai Stoica, după CFR Cluj - FCSB 0-1

„Eu mereu m-am ferit să fac pronosticuri, dar am spus-o înainte că la modul în care au arătat în antrenamente ne vom prezenta foarte bine. Nu era ok să zic asta, dar am simțit-o. Atâta bună dispoziție și dezinvoltură, mai ales după eșecul cu Farul...

L-am auzit pe Dan Petrescu că am dat gol din nimic. Nu cred că a vrut să spună asta, ci că nu se mai aștepta să dăm gol pe final. Acțiunea a fost excepțională, unul dintre cele mai frumoase goluri din actuala ediție. Octavian îl simte pe Edjouma, doar un jucător de geniu poate să facă așa ceva. 

Pentru mine a fost unul dintre cele mai reușite jocuri. Prima a fost cea mai bună din ultimii ani. E adevărat, și CFR a trimis două șuturi pe poartă, dar am fost net superiori unei echipe care a făcut instrucție în România. Dar să spui că golul vine de nicăieri, când tu ai bătut la Voluntari cu un autogol...”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Mihai Stoica: „Yuri simulează ordinar!”

„Nu știu dacă s-a comentat, dar era penalty clar înaintea golului. Yuri, care i-a scos un cartonaș galben lui Miculescu simulând ordinar, cum face el mereu, l-a provocat și pe Octavian Popescu. 

Apoi i-a venit și lui rândul să facă penalty, doar că Sebastian Colțescu a lăsat un avantaj de excepție și a venit golul”, a declarat Mihai Stoica. 

În final, Mihai Stoica a ironizat zvonurile privind transferul lui Edjouma în Ungaria: „Eu văd că cei de la CFR erau nemulțumiți la gol. Cred că au protestat că Edjouma nu avea cum să fie acolo, el era la Budapesta”.

Vreau să îi felicit pe cei de la Cluj. Au muncit în disperare, manual, ca pe vremuri, iar terenul a arătat foarte bine. Nu au putut să intre cu aparate, l-ar fi stricat
- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO CU GOLUL. Cum a decis Malcom Edjouma derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

OFICIAL FCU Craiova și-a prezentat ultimul transfer: are în CV Campionatul Mondial al Cluburilor și va purta numărul 7

Termen zbuciumat în dosarul de insolvență al lui Dinamo » Cine a cerut falimentul + acuzații incredibile de „înscriere în fals”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (47)
rav410wrc
rav410wrc  •  07 Februarie 2023, 14:29
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 07 Februarie 2023, 10:41

nea colesterol .. ai mai invatat si tu 2 cuvinte de la Mosu :))))))))))))

Draga tibi, te rog sa inapoiezi copiilor, cartile de colorat cu arici pogonici, ca doar nu esti cleptoman, esti doar prost si agramat !! ;))))

valentindragobete
valentindragobete  •  07 Februarie 2023, 12:19
Postat de Moshu pe 07 Februarie 2023, 11:52

Mai draga,hai sa te ajut sa intelegi ce ti se intampla,incearca si schimba pozitia ecranului cind scrii,pentru ca vine lumina nu tocmai favorabil si-ti vezi reflexia-n ecran si *** !

Vai moșulică cat ești de 'teligent și ce 'teligență creativă ai?! Hai, mai bagă!

Moshu
Moshu  •  07 Februarie 2023, 11:52
Postat de valentindragobete pe 06 Februarie 2023, 22:30

Hi-hi-hi ! Mă deranjează prostia și voi, d-ăștia ca tine, expirați prostie, multa prostie care poluează grav pământul !

Mai draga,hai sa te ajut sa intelegi ce ti se intampla,incearca si schimba pozitia ecranului cind scrii,pentru ca vine lumina nu tocmai favorabil si-ti vezi reflexia-n ecran si *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează