FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - MIOVENI 3-0

video MM a izbucnit: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 23:14 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 23:45

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit la finalul victoriei cu CS Mioveni, 3-0. Oficialul vicecampioanei a precizat că nu e vaccinat împotriva COVID și a tras un semnal de alarmă în privința testărilor la coronavirus: „Trebuie să ne testăm, facem o greșeală mare și oamenii mor”.

  • Cu un lot decimat și cu doar două rezerve pe bancă, FCSB a supraviețuit testului cu CS Mioveni de la Buzău. „Ajutați” și de fostul coleg Buziuc, eliminat în prima repriză la oaspeți, roș-albaștrii au tranșat partida după pauză (3-0
  • Din cauza infectărilor și accidentărilor, FCSB a avut doar 13 jucători apți la Buzău.

„Au fost condiții speciale, dar parcă sună totul prea dramatic. Nu e un rezultat-surpriză. Se putea întâmpla o accidentare, iar cum la noi sunt pe bandă rulantă, ne făceam probleme, dar aveam încredere că va ieși bine.

Mâine avem testarea jucătorilor, e logic s-o facem acum, ca să vedem dacă nu mai avem vreun caz. Periclităm și starea de sănătate a celorlalți, cum a fost acum. Mulți sunt asimptomatici.

Ce măsuri să se ia (n.r. împotriva lui FCSB)? N-au fost focare la atâtea echipe? Acum și la Milan se infectează jucătorii. Noi suntem în valul 4 în România și situația e cumplită. Am cunoscuți care au murit, ce să mai vorbim...”, a declarat MM Stoica la final.

Viciere de rezultat la FCSB - Mioveni! » Două erori decisive: „Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Să plece toți de la Comisii!”
FCSB - CS Mioveni 3-0
Viciere de rezultat la FCSB - Mioveni! » Două erori decisive: „Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Să plece toți de la Comisii!”

Mihai Stoica, manager FCSB: „Nu mai jucăm cu Viitorul dacă mai avem un pozitiv”

FCSB e la limită cu numărul de jucători disponibili. Roș-albaștrii înfruntă duminica viitoare Farul la Constanța.

„Vrem o țară ca afară, avem o bază ca afară, fiecare jucător are camera lui, catering, am închis bucătăria, ne-am ferit. Nu stăm înghesuiți, avem măști, ne temem. Nu pentru băieți, că ei se negativizează repede și nu au simptome, dar avem colaboratori trecuți de 60 de ani, eu, care mă apropii de 60, și așa mai departe.

Să vedem ce formulă va fi cu Viitorul. Avem 13 jucători și mâine teste. Oricine cade mâine la teste înseamnă că nu mai avem cum să jucăm.

Azi, la 3-0, dacă voiam să nu jucăm meciul următor, luam o decizie, cred eu, incorectă: puteam să-i spunem lui Radunovic să ia cartonaș și era închisă de acum, nu jucam cu Viitorul. Dar nu facem așa ceva, că nu e corect.

Anchetă internă? Vă uitați la filme, la AXN. Anchetă epidemiologică face DSP. Cum să facem noi? Am luat toate măsurile. Îi spun domnului Justin Ștefan că am stat în hotel în camere single, în cantonament la fel, nu mint, n-o iau pe lângă”, a mai spus MM.

Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat în viața mea”

Stoica a mai spus că nu s-a vaccinat împotriva COVID și a afirmat că testarea ar trebui prioritizată în România.

„Eu cred că persoanele publice, cum mă consider eu, nu trebuie să se exprime în privința vaccinării. Eu n-am probleme. V-a spus Gigi că nu se vaccinează el. Dar noi avem jucători vaccinați. Nu i-a zis vreunui jucător „Nu te vaccina!”. Unii îi urmează exemplul, alții nu. 

Eu cred cu convingere că e mai periculos un om vaccinat netestat, decât unul nevaccinat testat negativ. Atenție ce spun! Ar trebui ca cei care conduc țara să bage la cap. De ce să scoatem testele? Eu nu vreau să mă vaccinez, din alte rațiuni. Nu m-am vaccinat în viața mea. Doar când eram mic și nu puteam să fug de la școală. Când intrau asistentele cu tava și vedeam seringile, fugeam. 

Nu vreau să bag această substanță în corp. Dar nu sunt împotriva vaccinării, fiecare face ce vrea. Trebuie să ne testăm, facem o greșeală mare și oamenii mor. Nu mor fotbaliștii, mor părinții și bunicii lor. Dacă vrem să-i omorâm, îi omorâm, că suntem pe locul 1 la asta”, a încheiat oficialul de la FCSB.

Cele mai tari imagini din FCSB - CS Mioveni

FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
+23 FOTO

Citește și:

MM, știai unde vii?! FCSB, abandonată de fani la Buzău » Record negativ

FCSB, în încurcătură? Ce a putut fi observat pe tricourile roș-albaștrilor la meciul cu Mioveni

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (45)
remarque
remarque  •  18 Octombrie 2021, 08:13

ok, vaccinarea e o alegere personala. Dar de ce sa amani meciul cu Farul? Sau orice meci in general? Stai nevaccinat si gata. Iti asumi. Cand esti testat si esti negativ, joci. In rest te uiti la tv. Nu te prezinti la meci, se decide la masa verde si asta este.

gazistu
gazistu  •  17 Octombrie 2021, 23:41
Postat de dansy pe 17 Octombrie 2021, 09:50

Pai si tu faci parte din galeria prostilor nevaccinati pe langa cea a celor care nu are habar de fotbal!Toata Europa este vaccinata la peste 75 la suta numai unii ca tine -"desteptii lumii"stau nevaccinati si le mor prietenii si rudele!

tu faci parte din galeria prostilor vaccinati... si ce daca "toata Europa" s-a vaccinat, trebuie sa ne vaccinam si noi... daca tie iti zice cineva sati injectezi pisat (urina) in vene, tu o faci??/ adica daca esti asa naiv, te rog sa continui, dar macar nu semnaliza...unii prostalaci ca tine, se si dau mandrii ca s-au vacinat, e parca ar fi ceva de care sa fi mandru!!!! Halal prostalac mai esti!

176901212832165
Dan Petnaise  •  17 Octombrie 2021, 19:58

Mimi, tu deja ești imunizat. Dar îi infectezi pe jucători. Jiji nu se mai expune. Ai grijă ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează