FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 3-0

VIDEO FCSB era gata de orice în meciul cu CS Mioveni: „Vlad avea echipamentul pregătit!”

FOTO: Cristi Preda +27   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 08:28 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 09:20

FCSB a învins-o pe CS Mioveni, scor 3-0, un meci în care echipa roș-albastră a avut doar 13 jucători valizi.

Afectată de cazurile de COVID-19 și de accidentări, FCSB nu a putut conta pe 14 fotbaliști, în timp ce pe bancă au fost doar doi jucători: portarul Târnovanu și atacantul Musi.

VIDEO Mihai Stoica, despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni

După meci, Mihai Stoica a vorbit despre problemele medicale de la FCSB și a dezvăluit că Andrei Vlad era gata să iasă din poartă și să joace în câmp dacă apăreau noi probleme.

„Oameni buni, eu vreau să ne recâștigăm jucătorii. Toți, dar mai ales cei importanți. Avem niște probleme inimaginabile. La ultima fază a unui antrenament să se accidenteze Ovidiu Popescu, o forță a naturii care poate juca pe atâtea poziții și de care aveam atâta nevoie... Și e o accidentare gravă. Doar nouă ni se poate întâmpla așa ceva. Dar sunt sigur că va ieși soarele și pe strada noastră. 

Am vorbit cu Vlad și l-am întrebat dacă a jucat vreodată în câmp. A zis că a jucat la Brașov. E tehnicuț. Am pregătit echipament de câmp pentru ambii portari! Mă rog, «just in case» (n.r- „doar dacă era cazul”).  Nu aș vrea să o ducem în ridicol. Chiar am avut probleme”, a declarat Mihai Stoica.

Pentru acest meci, FCSB nu a putut conta pe Vali Crețu, Valentin GheorgheCătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea, aceștia fiind infectați cu COVID-19 ori suspecți că ar fi infectați, plus Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu, toți accidentați.

Eu cred că persoanele publice, cum mă consider eu, nu trebuie să se exprime în privința vaccinării. Eu n-am probleme. V-a spus Gigi că nu se vaccinează el. Dar noi avem jucători vaccinați. Nu i-a zis vreunui jucător „Nu te vaccina!”. Unii îi urmează exemplul, alții nu. Eu cred cu convingere că e mai periculos un om vaccinat netestat, decât unul nevaccinat testat negativ.
- Mihai Stoica

Citește și: 

MM a izbucnit: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

„Contribuim cu bani mulți la buget, să ne lase să jucăm!” » Florin Tănase, discurs acid la final

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dobrin
dobrin  •  17 Octombrie 2021, 17:11

Inca mai are cosmaruri cu Moți...

petre47
petre47  •  17 Octombrie 2021, 13:33

Vaccinati-va, baaaa!

steaua1986.
steaua1986.  •  17 Octombrie 2021, 09:42
Postat de whiteredarad pe 17 Octombrie 2021, 09:28

Cu o gandire de acest tip : "...Eu cred cu convingere că e mai periculos un om vaccinat netestat, decât unul nevaccinat testat negativ..." Convingerile se fac pe baza de date , daca ai ceva in creier, sila MM...e discutabil. Pina una-alta bifam o noua partida in care fluierasul a fost decisiv in favoarea lui FCSB. Deja este deranjant, si FCSB si Dinamo au mereu ajutor. Ce campionat mai e si asta ?

Orice bazaconie o emite jiji e sustinuta cu tarie de acest slujbas fara personalitate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează