FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pe cine vrea Mihai Stoica antrenor la FCSB: „Mi-l doresc. L-am atins la coarda sensibilă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 11:21 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 12:40

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a oferit un nou contract antrenorului Toni Petrea, pentru sezonul viitor, în timp ce Mihai Stoica se gândește la Mihai Pintilii, acesta fiind o variantă pentru viitor.

Team managerul celor de la FCSB a spus că și-ar dori ca fostul mijlocaș să preia funcția de antrenor principal al roș-albaștrilor, dar știe că va mai dura, pentru că Mihai Pintilii nu are încă licența. 

Schimbarea pe care Gigi Becali regretă că nu a făcut-o în meciul cu Voluntari: „Dacă eram deștept...”
FCSB
Schimbarea pe care Gigi Becali regretă că nu a făcut-o în meciul cu Voluntari: „Dacă eram deștept...”

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii ca antrenor la FCSB 

„Mi-l doresc pe Pintilii, dar să mai crească Pintilii. O să mai dureze câțiva ani până când o să aibă şi el dreptul și licenţa. 

De aia… Înţelegeţi de ce m-am luptat atunci (n.r. - când Pintilii era dorit la națională), fără să ştiu că el se uita. L-am atins la coarda sensibilă. Habar n-aveam, doar că aia a fost întâmplarea. De aceea m-am luptat să nu plece la echipa naţională.

Pe Pintilii îl văd pregătit pentru a prelua echipa în 2-3 ani, când o să aibă licenţa, Fără licenţă, ştii cum e… Poenaru poate, Croitoru poate. La noi nu poate nimeni”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

  • Mihai Pintilii (37 de ani) a intrat în staff-ul celor de la FCSB după retragere și a condus echipa în acest sezon când Toni Petrea a fost indisponibil.
  • Fost mijlocaș defensiv la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Al Hilal și Hapoel Tel Aviv, Pintilii s-a retras la începutul anului 2020. De-a lungul carierei a câștigat cu formația roș-albastră două campionate și o Cupă a Ligii
  • A strâns 175 de partide în tricoul celor de la FCSB și are 46 de selecții în națională

Toni Petrea, dorit în continuare la FCSB

Toni Petrea l-a convins pe Gigi Becali cu parcursul pe care l-a avut după ce a preluat echipa, astfel că i s-a propus să semneze extinderea actualului contract pentru încă un an.  Tehnicianul a rulat în acest sezon pe un salariu de 10.000 de euro, dublu față de cât a avut în mandatul precedent, care s-a derulat între iulie 2020 și mai 2021 și în care, de asemenea, FCSB s-a clasat tot pe locul secund.

Petrea va avea termen să ofere un răspuns până la finalul săptămânii. Mai precis, până după meciul din ultima etapă, cu CFR Cluj, programat duminică la Buzău, dar care nu mai are nicio miză, diferența între primele două clasate fiind de 4 puncte. Apoi, jucătorii, mai puțin cei care vor merge la echipa națională, vor intra în vacanță.  

VIDEO Helmut Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR: „FCSB a făcut multe greșeli și probabil o să mai facă”

Citește și:

Gigi Becali a reacționat după comunicatul dat de Hagi: „Sunt puțin uimit”

ÎCCJ a admis cererea de judecare a recursului FCSB privind palmaresul Stelei » Ce înseamnă decizia de azi a instanței

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
124690441979915
Crystyan Marian  •  19 Mai 2022, 17:32

meme..si bhekaly..sunt buni in fotbal..cu iei te amuzi, râzi, buni pentru amuzament.....in rest......DUMNEZEU SĂ ÎÎ AIBĂ IN PAZA LUI!!!....

balotelli
balotelli  •  19 Mai 2022, 03:22
Postat de maradona79 pe 18 Mai 2022, 22:33

Urmare a perioadei petrecute in spatele gratiilor, are cineva idee daca Meme e ***!? Nu ca ar fi vreo problema. Dar limbajul folosit il recomanda. ***'

MM se ținea de gratii, preferând să stea cu spatele la colegii de celulă. De fapt, făcea ca Dan Petrescu: Se întorcea cu spatele de fiecare dată când cineva înjura Steaua. De la el a învățat Bursucul să ia poziția asta. Iar acum.... presa îl face praf. Normal. Dacă întorci spatele când toți cântă despre Steaua, concluzia e clară: "Cine stă.... cu spateleee.... Ține cu FCSB!". D'aia cred că antrenorul dorit de MM la FCSB este chiar Dan Petrescu.

maradona79
maradona79  •  18 Mai 2022, 22:33

Urmare a perioadei petrecute in spatele gratiilor, are cineva idee daca Meme e ***!? Nu ca ar fi vreo problema. Dar limbajul folosit il recomanda. ***'

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close