FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SCHALKE, JOI, ORA 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Stoica îi răspunde lui Dragomir: "Jucătorii ăştia de la retrogradare ne-au dus în Europa"

Mihai Costea
Mihai Costea

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 17:52

Deranjat de afirmaţiile lui Dumitru Dragomir, că Steaua va ajunge să se lupte la retrogradare dacă va continua să cumpere jucători de la echipele retrogradate, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, i-a transmis preşedintelui Ligii să nu se mai bage în seamă, nu atîta timp cît e vorba de echipa sa.

Mihai Stoica a înceract să-i explice lui Dragomir, prin intermediul GSPTV, că o echipă care o elimină atît de uşor pe ŢSKA Sofia nu poate fi considerată de mîna a doua şi e o candidată serioasă la titlu.

"Nu mi se pare ca şeful Ligii să vorbească de echipa asta. E adevărat că am transferat de la echipe retrogradate, dar jucătorii pe care i-am adus sînt de o valoare certă. Chiar dînsul o spunea, nu cu mult timp în urmă. Dacă eram atît de slabi cum am reuşit să trecem fără probleme de cea mai bună echipă a Bulgariei? Mai bine domnul Dragomir îşi vede de problemele lui de la Ligă", a spus Mihai Stoica la GSPTV.

Dumitru Dragomir a ironizat astăzi campania de transferuri a Stelei, spunînd că jucătorii de retrogradare nu o pot duce în Liga Campionilor.

"Dacă iei jucători de la echipe retrogradate, te duci către retrogradare, dacă iei jucători din Liga a II-a, te duci către Liga a II-a, iar dacă iei jucători de Liga Campionilor, te duci către Liga Campionilor", a spus Dragomir

Steaua debutează joi în noul sezon al cupelor europene, în grupele Europa League, împotriva nemţilor de la Schalke 04. Partida se va disputa la Cluj, de la ora 22:05, şi va fi transmisă în direct de ProTV şi liveTEXT de gsp.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ovpas
ovpas  •  14 Septembrie 2011, 00:03

Dragomire, tu nu vezi ca de 3 ani mai mult de 5 nu urca steoaia?

forumeer
forumeer  •  13 Septembrie 2011, 20:09

Ce minte de copilas bolnav trebuie sa ai sa zici ca a fost blat la Steaua-CSKA. E de ajuns sa spun ca patronul alora e de 5 ori mai bogat ca 0ierul si daca era blat, era fix invers, adica Steaua dadea meciul, nu CSKA. Aia au salarii de 2 ori mai mari ca oricare din Liga1...

bluevibess
bluevibess  •  13 Septembrie 2011, 19:53
Postat de w1nk pe 13 Septembrie 2011, 19:06

La nivelul asta nu prea exista blaturi prietenash si iti zic eu ca jiji n-ar fi fost de acord sa-i plateasca omologului sau de la TSKA o suma de bani MACAR echivalenta a sumei ce ar fi putut s-o castige TSKA daca s-ar fi calificat. Dar la voi in Banat acolo, prostia e atat de mare incat ati inceput sa va faceti de rahat si pe internet. In viata reala deja ati arata de ce sunteti capabili,acum ati inceput in cea virtuala. Vedeti-va de oile voastre din divizia B si lasati-ne pe noi cu ale noastre.

Pe scurt: SUNTETI PENIBILI!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează