FOTBAL  »  Superliga  »  ZIUA NAȚIONALĂ

„Eu nu-s așa mândru că-s român” » Mihai Stoica, postare de 1 decembrie: „Aș fi altfel, dacă n-am mai fi slugile unora”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2022 19:00 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 20:28

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a publicat un mesaj tăios pe rețelele de socializare, chiar de Ziua Națională a României.

În ziua meciului FC Botoșani - FCSB, Mihai Stoica a concluzionat în spațiul public: „nu-s așa mândru că-s român”.

Gest violent al lui Billel Omrani la vestiare! » Decizie drastică luată de Gigi Becali
FC BOTOȘANI - FCSB
Gest violent al lui Billel Omrani la vestiare! » Decizie drastică luată de Gigi Becali

Mihai Stoica, mesaj de 1 decembrie: „Eu nu-s așa mândru că-s român”

Eu nu-s așa mândru că-s român. Mai am starea asta când citesc despre copiii geniali care-și pulverizează concurența pe la olimpiadele internaționale de matematică sau chimie, când îl văd înotând sau vorbind pe David Popovici. Mă emoționez când mai am ocazia să văd vreo piesă marca Dabija, eventual cu Iureș, sau când mai descopăr pe FB ce-a desenat Mălăele. 

Și încă în câteva momente. Puține. Aș fi un pic mai semeț dacă unii politicieni s-ar mulțumi cu vile, mașini, cash și nu și-ar face din banii românilor stadioane (sau măcar ne-ar lăsa să jucăm și noi câte un meci, două pe ele), dacă Valea Prahovei n-ar fi cea mai mare parcare din lume duminica și de sărbători, dacă n-am mai fi slugile unora care ne desconsideră constant. 

Și în alte câteva situații ipotetice. Prea multe. Până atunci, sunt împăcat cu ideea că-s român. La mulți ani mai buni, România! Poate-or veni”, a scris Mihai Stoica, pe contul său oficial de Facebook.

„Eu nu-s așa mândru că-s român” » Mihai Stoica, postare de 1 decembrie: „Aș fi altfel, dacă n-am mai fi slugile unora”
Postarea lui MM Stoica

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Căpitanul lui U Cluj, Romario Pires, de 1 Decembrie: „Nu mai vreau să aud: «Suntem români, suntem săraci!». Eu văd țara asta altfel”

EXCLUSIV Stephane Ferhaoui, fotbalist la Jiul Petroșani: „Auzisem atâtea lucruri negative despre România, dar țara asta e senzație după ce o cunoști!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
luter
luter  •  02 Decembrie 2022, 13:48

Omul de paie,moldav ***,*** unui om oarecare din Pipera, vorbește despre a fii slugă la alții.????????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  02 Decembrie 2022, 10:52

Sigur ca nu are cum sa fie mandru ca este roman !! Cand te bate cu 10-0 o echipa de necunoscuti din Danemarca, nu ai cum sa fi mandru !! Referitor la faptul ca a-mi fi slugile altora, sa o lase mai moale pentru ca este exact pozitia pe care el o are la Fcsb in fata pipereanului !! S-o fi saturat si el !!

RazvannClaudiu
RazvannClaudiu  •  02 Decembrie 2022, 10:16

Pai nici noi nu suntem mandrii ca tu esti roman .

Vezi toate comentariile (41)
Comentează