FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Stoica: "Suporterii din Peluza Sud nu vor avea acces duminică"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Managerul Unirii Urziceni anunţă că Steaua a cerut ca fanii din Peluza Sud să nu aibă duminică acces pe arena din Urziceni.

"Nu vor veni foarte mulţi fani ai Stelei. Steaua a recunoscut doar 300 de suporteri, ne-a informat că îi recunoaşte doar pe cei din Liga Suporterilor, cei din Peluza Sud nu vor veni.

Am vorbit cu cei de la Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti şi le-am explicat că n-au cum să vadă acest meci. În rest, vor veni spectatori care simpatizează cu ambele echipe.

Biletele se vor distribui exclusiv riveranilor, cred că s-au şi distribuit deja. Este un oraş mic şi ne cunoaştem toţi acolo", a declarat Mihai Stoica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  06 Martie 2010, 00:30

mmeule si u te ai vandut.dc nu spui ca te a sunat mustata si ti a zis ca daca intra sudul ei fac pagube.dc nu zici ca jiji a vb cu bucsarul sa nu ne d ai bilete???sin pacate te ai dat si u cu vanduti.LSS=JIJI@MUSTATA

 •  05 Martie 2010, 23:07

asa meritati ptr ca sunteti crescuti prost ce inseamna sa protestezi la voi aprotesta este a va denigra echipa asta meritati stati acasa si huiduiti pe cei care v-au crescut fara cei sapte ani de acasa

 •  05 Martie 2010, 22:53

peluza sud a inceput sa fie exact ce este becali,chiar mai rau si cel mai bine e fara ei!!!!!!! foarte bine ca scapam de cei de la peluza sud care a inceput sa deranjeze pe toata lumea!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close