FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Mesaj emoționant de la un dinamovist pentru Mihai Stoica: „Arogantul ăla e un tată de toată isprava. A trecut cu decență peste o cumpănă cumplită: fiica sa a avut cancer în formă avansată”

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 11:32 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 13:55

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a făcut în premieră referire la momentele delicate prin care a trecut fiica lui, Teodora (28 de ani). Asta după un mesaj emoționant postat pe facebook.

Pornind de la o postare a fostului purtător de cuvânt al programului DDB, Daniel Șendre, Mihai Stoica a avut o reacție publică legată problemele de sănătate pe care le-a avut fiica sa.

Mihai Stoica, despre momentele grele prin care a trecut Teodora Stoica: „Nu mi-aș fi dorit să se afle chiar așa în detaliu”

Într-un mesaj emoționant postat pe Facebook, Daniel Șendre a apreciat modul în care Mihai Stoica s-a comportat în perioada în care Teodora a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă și eforturile pe care acesta le-a făcut pentru a-și ajuta fiica în clipele grele.

„Pe MM Stoica îl cunoaștem toți, în special cei de pe pagina mea. Rivali fiind, am făcut mișto de stelist din toate pozițiile, ne-am distrat pe seama lui, l-am ironizat, am postat fotografii deșucheate, cum e cea cu găleată pe cap, care îl transformase in idiotul perfect, ce să mai, am râs mult!

Astăzi însă e diferit. În urmă cu 3-4 ani, fiica lui a fost diagnosticată cu cancer. Singurul lui copil. Boala fusese descoperită târziu, deci se afla în stadiu avansat, după cum a dezvăluit ulterior presa. În termeni populari, asta înseamnă că nu mai erau prea multe de făcut, însă trebuia încercat, așa că familia Stoica s-a adunat de pe jos și a intrat în lupta în care au aruncat tot. 

Bani, relații, lacrimi, rugăciuni, drumuri la spitale și mănăstiri, timp petrecut pe lângă uși din spatele cărora așteptau o speranță pentru a rămâne cu toții în viață. În tot acest timp, MM discuta fotbal la televizor, mergea în deplasări cu echipa, se certa cu oameni care îi răspundeau la contre în mass media, rivalii îi strigau «Sclavul» lui Gigi Becali», iar peluzele continuau să scandeze refrenul celebru cu Teodora. Totul normal, așadar, pentru că MM n-a suflat o vorbă despre ce-l chinuia.

Cred că încercarea asta l-a apropiat și mai tare de Dumnezeu și e posibil să fi devenit vegan tot pentru a-și ajuta fata. «Nu mănânc nimic procesat, nu mănânc zahăr. Zahărul mi-l iau din fructe, proteină animală 20%, în rest 80% legume, fructe şi seminţe, dar cât mai crude, aproape nimic gătit», dezvăluia Teodora, anul trecut, într-un interviu. Interviu în care fata lui MM a mai lăsat să scape ceva. «Toate mesele sunt cu tata mâncăm aproape tot timpul împreună.» 

Arogantul ăla e un tată de toată isprava! Discreția și decența acestui bărbat sunt absolut remarcabile. Mă bucur pentru că familia a câștigat lupta cu cancerul. Mă bucur nespus pentru Teodora și pentru faptul că pot să fac în continuare mișto de enervantul ăla. MM a primit șansa de la soartă să se mai poată numi om, tată și să le primească pe toate de la rivali și peluze, în picioare. Zâmbind chiar, deși chinul l-a albit fără vreme”, a scris pe Facebook Daniel Șendre, cel care a lucrat o vreme în presă, apoi a fost implicat în proiectul DDB. 

La această postare, Mihai Stoica i-a lăsat lui Șendre un comentariu în care i-a mulțumit pentru mesaj.

Nu mi-aș fi dorit să se afle chiar așa în detaliu, dar prefer să-ți mulțumesc aici în loc să o fac în privat. Respect, omule, și multă sănătate tuturor, indiferent de culorile iubite. Doamne ajută!”, a scris Mihai Stoica.

Teodora Stoica, în intervenția de azi / Captură Pro Arena
+28 FOTO

Teodora și-a schimbat radical stilul de viață

După ce a trecut peste momentele dificile, Teodora și-a schimbat radical stilul de viață. A dispărut din lumina reflectoarelor și s-a concentrat mai mult pe zona de dezvoltare personală, dar și pe crearea unor obiceiuri echilibrate și sănătoase. În acest sens, ea a început să practice înotul în ape înghețate, un sport despre care se spune că alcalinizează sângele.

„Acum trei ani, mi s-a spus că nu mai pot face niciun fel de sport. Faptul că acum pot merge și la acest Campionat Mondial e mare lucru pentru mine. (...) Da, mi s-a spus că nu mai am voie să fac sport. Mi s-a spus acest lucru într-o perioadă în care chiar făceam sport, știam cât de important e pentru zici, pentru psihic. Am căutat atunci mai multe păreri, am mers și în Franța, unde mi s-a spus că pot continua să merg să fac sport, să duc o viață normală. 

Mă uit la meciurile din Liga 1. Merg la toate meciurile Stelei, chiar și în deplasare, chiar și pe frig. Eu și tatăl meu vorbim înainte de fiecare meci. Îl văd stresat și îmi transmite și mie asta. Pune suflet în tot ce face”, a spus Teodora Stoica, la Pro Arena. 

Citește și: 

Mesaj public al lui Gigi Becali pentru MM Stoica, după ce managerul a anunțat că ia în calcul plecarea de la FCSB: „Nu e frumos ce a făcut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (64)
mafa
mafa  •  26 Februarie 2023, 13:33
Postat de VanBasten pe 22 Februarie 2023, 19:01

Sa va fie rusine, ba, astia care ati comentat aiurea de Meme. Mie imi este. Un tata exemplar. De azi inainte, o sa tin si cu vicecampioana fecesebe. Si o sa merg si duminica la biserica. Doamne ajuta!

Pana acuma cu cine ţine-ai ?? Cu CSA...

Unuomovolante
Unuomovolante  •  23 Februarie 2023, 15:28

Hai sa nu amestecam peisajele, felicitări și tot binele din lume pentru micuța domnișoară și pentru ca a trecut peste momentele delicate.Taticul ei, care e subiect separat, a fost toată viata lui un infatuat, un om cu un caracter îndoielnic spre mizer...și din păcate, problema de sănătate a fetitei a fost indirect o pedeapsa și un chin pe care a trebuit sa l îndure El.Copilul e bine ca asa trebuia sa se ntample iar marele gânditor și om de spirit mm, ar fi trebuit sa înțeleagă ceva...dar după cum vad, nu prea se întâmplă asta...Sărut mana Teodora, sărut mana fata frumoasa !

laur33
laur33  •  23 Februarie 2023, 08:32
Postat de stefdomi pe 22 Februarie 2023, 21:45

Citește articolul până vei înțelege ce citești, nu e de ajuns să știi să citești dacă nu ești capabil să și înțelegi ce citești. Are si un nume chestia asta, nu o scriu că mă cenzurează moderatorii. ***

Cum spuneam, faci pe deșteptul desi nu ești. Vorbești mult și nu spui nimic.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează