FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

FOTO Oficialii celor de la FCSB, surprinși vorbind la telefon în pauza meciului cu Viitorul! Reacția lui Basarab Panduru: „Argăseală poate scrie o poezie”

FOTO: Captură @TelekomSport +5   FOTO
FOTO: Captură @TelekomSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 00:12 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 07:42

FCSB a remizat în deplasarea cu Viitorul, scor 2-2. La pauza meciului, Mihai Stoica a fost surprins discutând la telefon. 

FCSB a intrat în dezavantaj la vestiare. Viitorul a deschis scorul în duelul de la Ovidiu, printr-un penalty transformat de Cosmin Matei, în minutul 17. Nervozitatea a fost vizibilă în tabăra oaspeților. Imediat după fluierul care a pus capăt primelor 45 de minute, Mihai Stoica, Valeriu Argăseală și Marius Ianuli au fost surprinși butonând telefoanele. 

+1 FOTO

Mihai Stoica, pe telefon la pauza meciului Viitorul - FCSB

Mihai Stoica a fost cel mai nervos. A aruncat la un moment dat telefonul, dar i-a fost pasat cel al lui Mache. La pauză, FCSB a efectuat o singură modificare. Alexandru Buziuc i-a luat locul lui Darius Olaru, o mutare firească, ținând cont de scor. 

Nu îmi dau seama cu cine vorbesc, chiar nu știu. Argăseală poate scrie o poezie. Oamenii fac ce trebuie să facă, eu știu? Mi-e greu să cred că vorbea cu patronul, apoi să cheme pe cineva, să transmită mai departe. Nu cred că vorbește cu patronul, dar nu știu. MM probabil întreabă de anumite faze, de penalty-ul nedat
- Basarab Panduru, la TV Telekom Sport

VIDEO. Gică Popescu dezvăluie secretul gazonului de la Ovidiu

Citește și alte știri despre Viitorul - FCSB: 

Viitorul - FCSB 2-2. Toni Petrea așteaptă un transfer pentru un post-cheie: „N-aș spune nu” + revenire importantă la antrenamente

Viitorul - FCSB 2-2. Scuza găsită de Florin Tănase și Ovidiu Popescu + Andrei Vlad, sincer: „Sunt frustrat!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
316588556035187
Dan Serbanescu  •  20 Ianuarie 2021, 12:33

Lipsiți de educație ! Să vb la telefon in timpul concertului simfonic , cînd toată lumea asculta înmărmurită orchestra ! Numai la ???? se putea ! Deși , sincer , cred că și dacă nu vb , era la fel de grav dpdv ziaristic . Atunci , era o răceală in interiorul clubului , Becali era șucărit și nu accepta comunicarea , nu aveau abonamentele plătite , din indolență aveau bateriile descărcate la tel , nunaveau idei , nu aveau simțul realității , vazind alt meci pe teren ... Hai , că va dau idei , nechemaților !

mosierul
mosierul  •  20 Ianuarie 2021, 10:42

...chiar nu înțelegem ce se întâmplă cu aceasta echipă...să câștigi prima ediție a puternicului turneu Corendom Cup și să nu fii în stare să câștigi cu Viitorul...

popica
popica  •  20 Ianuarie 2021, 10:41
Postat de mosierul pe 20 Ianuarie 2021, 10:38

..MM-ul era nervos pentru că tocmai l-au anunțat turcii că pentru următoarea ediție a "Corendom Cup", vor trebui să joace un meci preliminar cu o echipa din Turkmenistan...și de-abia apoi vor putea să își apere pretiosul trofeu...!!!

,,Oficialii fcsbisti,, nu discută!! Ei doar injura! La TV, in presa, pe facebokk! Sunt o adunatura de ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează