FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoichiţă acuză: "Dayro Moreno e devoratorul de antrenori la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2009 00:00

Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, a analizat campania de achiziţii a grupării din Ghencea şi a criticat prestaţiile avute în ultimul sezon de columbianul Dayro Moreno, pe care îl consideră responsabil de eşecul lui Marius Lăcătuş pe banca roş-albaştrilor.

"Am văzut că Steaua l-a luat pe Pepe Moreno, dar nu pot să mă pronunţ asupra oportunităţii acestei achiziţii pentru că eram plecat din ţară în momentul în care el a venit împrumutat aici. Tot ce pot să spune este că sper să nu aibă soarta lui Dayro!

Celălalt Moreno din lotul echipei a fost de fapt devoratorul de antrenori din Ghencea. A avut foarte multe şanse să-şi demonstreze valoarea, dar nu a făcut-o. Lăcătuş a mers pe mîna lui şi, din păcate, a pierdut. Dayro a jucat mereu, chiar şi după evoluţii nereuşite, a avut tot timpul să-şi demonstreze valoarea. Numai de la el poate veni schimbarea de atitudine, nu de la altcineva!", a spus Stoichiţă pentru gsp.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
 •  20 Iunie 2009, 00:03

Dayro este unul din cei mai mari atacanti pe care i-a avut Steaua Bucuresti. Va rugam sa-l pastrati si sa-l antreneze un mare antrenor, in speta Bergodi !!!! Respect Dayro !!!! Nu o sa uit niciodata centrarile pe care le-ai dat cu Dinamo in Ghencea !!!

 •  19 Iunie 2009, 23:12

cei care ii luati apararea lui dayro spuneti-mi macar un meci in care a fost jucatorul decisiv care se vrea a fi. numarul 10. va spun eu. nici macar unul. nici dica nu era extrordinar dar nu a fost sezon in care sa dea mai putin de 10 goluri pe sezon. si nu a mai fost atata pupat in cuma a fost dayro.

 •  19 Iunie 2009, 20:46

Nu a jucat Lacatus pe mana lui Dayro sau pe mana altui jucator,sa intamplat exact invers echipa a jucat pe mana lui Lacatus si a pierdut tot. In fine cinste antrenorilor adevarati M&R.Lucescu,Petrescu,Olaroiu care isi vad de meserie si dau totul ptr fotbal in timp ce alti de fac declaratii si comentarii belicoase in presa de genul Stoichita,Panduru..etc

Vezi toate comentariile (17)
Comentează