FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Stoichiţă: "Voi fi ofensiv cu Dinamo!"

Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua
Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, spune că va ataca Dinamo miercuri în Derby de România.

"Dinamo a avut şansa să cîştige în această seară, dar i-a dat cu piciorul. Eu credeam că CFR-ul va egala pînă la final. Ei nu renunţă la luptă, au alt spirit. Dolha e un băiat excepţional, îşi va reveni. Acest egal e un rezultat deosebit de bun pentru Dinamo. Derby-ul de miercuri nu va fi decisiv. Voi fi ofensiv cu Dinamo, trebuie întîi să pui tu probeleme şi apoi să te aperi", a spus Mihai Stoichiţă la Fanatik Show, la Telesport.

Playtech: ȘOC! Epidemiolog celebru, avertisment înfiorător pentru România. Ce urmează în țară


Comentarii (12)
 •  14 Martie 2010, 12:50

cfr a avut un PENALTY CLAR cu dinamo . arbtrul HATEGAN TREBUIE PEDEPSIT ASPRU - TOT RETURUL PE TUSA PENTRU CA NU A DAT ROSU SI LA MOTI etc. PROBABIL CA HATEGAN S-A SPERIAT DE CEL DE PE BANCA LUI DINAMO UN ANGAJAT AL F.R.F. - PRUNEA - CARE DE CAND E PE BANCA LUI DINAMO TOTI ARBITRII SUNT -PRO-DINAMO -.

 •  14 Martie 2010, 12:43

borcea a zis ca il v-a trimite pe m.nicolae sa joace si accidentat atunci bagati-l si voi pe TANASE sa joace doar nu este fetita sa-l tineti mereu in brate .

 •  14 Martie 2010, 00:27

mai stoichita, esti chiar ne.sim.tit. poate becali sa fie ofensiv,cu banu'la arbitri ,ca de obicei, ca descultii tai.... rusinea tarii -steaua, berbecaru trebuie suspendat cel putin 8 etape , cat a luat a. c-tin, desi ar merita suspendat pe viata; a gresit intentionat !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează