FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB / Mihai Teja a dat ultimele detalii despre situația lui Pintilii: „Cât va putea va juca la 200%” + Ce spune despre absența lui Țucudean

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 10:45

CFR CLUJ - FCSB // Mihai Teja a anunțat la conferința de presă premergătoare partidei de duminică cu CFR că Mihai Pintilii, căpitanul „roș-albaștrilor”, va face deplasarea la Cluj și ar putea fi pe teren din primul minut.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport
  • CFR Cluj e lider în Liga 1 și are 3 puncte avans față de rivala FCSB. La egalitate de puncte, ardelenii vor câștiga titlul, indiferent de meciurile directe, deoarece „roș-albaștrii” au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.

„Situația lui Pintilii e bună. Va face deplasarea cu noi. Vom vedea astăzi la antrenament ce poate. Deocamdată nu e la 100%. Azi sau cel târziu mâine dimineață decidem dacă va juca. El e sănătos, dar nu e 100% din punct de vedere fizic. Știu însă că atât cât va putea să joace o va face la 200% din potențial”, a declarat Mihai Teja.

Mijlocașul în vârstă de 34 de ani s-a accidentat în prima repriză a meciului câștigat cu Sepsi, 2-0, suferind o leziune fibrilară.

Antrenorul de la FCSB a vorbit și despre posibila absența a lui George Țucudean de la CFR Cluj, jucător accidentat: „Țucudean e un jucător bun, un atacant foarte eficient. Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat și sper să revină pe teren. Indiferent de competiție, ne dorim binele jucătorilor. El e un jucător important și pentru echipa națională. Cred că o să le lipsească duminică celor de la CFR dacă nu va juca”.

Fără Țucudean și Pintilii, CFR și FCSB sunt DEZASTRU! Cât de mult contează și ce șanse au rivalele la titlu fără ei

 

17 goluria marcat Țucudean pentru CFR în acest sezon de Liga 1, ceea ce înseamnă aproape 40% din totalul celor înscrise de campioană, 44 de goluri

Cu gândul la victorie

Mihai Teja l-a lăudat pe Dan Petrescu, dar a spus că merge la Cluj pentru a câștiga și nu ia în calcul nici măcar un rezultat nul.

„Mergem la Cluj să câștigăm. Mâine ne dorim foarte mult să câștigăm. Nu știu dacă e un meci decisiv. Mai sunt 15 puncte în joc apoi. Noi nici nu ne gândim să pierdem acest joc.

Dan Petrescu e unul dintre cei mai buni antrenori din România, a demonstrat-o. Dar pe teren există cei 11 jucători ai mei care depind de motivația pe care o au. Nu joacă Dan Petrescu. Sigur că și CFR va juca la victorie. Nu cred că cineva va intra să facă egal”, a adăugat Teja.

Citește și:

Șumudică la FCSB din vară?! Varianta disperată luată în calcul de Gigi Becali pentru titlu + primul transfer pregătit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
liviuemil
liviuemil  •  13 Aprilie 2019, 19:20

Cind e vorba de randamentul unei fiinte, acesta nu poate depasi 100%. Cum scoateti voi cifre peste ?????

555765317912259
Alexandru Cristea  •  13 Aprilie 2019, 13:47

Bagati-l mai !!--NUMA ASA SE VA RUPE IN MIN 12 !! la ce intensitate va avea jocul, si-l veti pierde pt 4-6 luni, oricum din vara e rezerva de lux !!!!

cornelconasu
cornelconasu  •  13 Aprilie 2019, 12:09

200 % ...pe play stațion ! Tractoristul e terminat !!! L-au ajuns blestemele celor cărora le-a rupt picioarele !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close