FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Teja după victoria la scor cu U Cluj: "Am avut emoţii!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 00:14

Antrenorul lui Dinamo, Mihai Teja, e mulţumit de jocul echipei din meciul cu U Cluj (3-0) 

"Îmi doream să cîştig acest meci şi am avut ceva emoţii, pentru că era primul meci în faţa propriilor fani. Dar le mulţumesc jucătorilor pentru că mi le-au risipit. Am cîştigat, puteam să o facem într-un mod mai clar. Prima repriză a fost foarte bună. Sînt mulţumit", a spus Teja.

Despre Valentin Lazăr, lăsat în afara lotului la meciul din etapa trecută, cu Oţelul: "Vali e un jucător de bază, e important. Şi-a dat seama că poate mai mult, cel puţin asta cred. Nu există conflicte între noi, am vrut să-l motivez. Eu discut mult cu jucătorii. Ei nu doar că sînt jucători valoroşi, dar au şi caractere frumoase. E o competiţie între ei, va juca mereu cel mai bun şi cel mai în formă.

Despre revenirea lui Cosmin Matei: "Nu cred că Matei va intra prea repede, însă este accidentat".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
samertx
samertx  •  01 Martie 2015, 11:00
Postat de redbuldog pe 01 Martie 2015, 10:33

Incet,incet jocul incepe sa se aseze..!Pe masura ce se vor cristaliza relatiile intre jucatori,evolutia va creste,dupa meciul de aseara,deocamdata 3 plusuri:apararea e mai sigura,o singura greseala a lui Nedelcearu,in rest toti si-au facut datoria..sa remarcam unitatea de grup si travaliul facut inclusiv de cei din fata,Sageata,Billy si Lazar,tptodata as remarca maturitatea in crestere a tinerilor Roti si Filip,un lucru asteptat de multisor...Ca minusuri as zice:,,suferinta''de la mijloc,acolo e punctul slab al echipei,chiar daca Hamed a facut travaliu,a presat in atac,lasa de multe ori goluri in spate iar Grigore nu e suficent de puternic sa le rezolve singur,totodata faza de constructie ..

N-ai treabă cu fenomenul.

candyman70
candyman70  •  01 Martie 2015, 10:44
Postat de john doe pe 01 Martie 2015, 09:08

Fundasul dreapta il avem dar nu inteleg de ce nimeni nu vede asta...este vorba de elhamed. s-a vazut si aseara cand venea in partea dreapta iesea in evidenta. la dinamo e nevoie de doi mijlocasi centrali si de un antrenor care sa tina echipa unita si motivata. in acest moment cred ca primul 11 e cam asa: Kiko - Elhamed, Machado, Marc, Serginho - Lazar, Grigore, Serban, Matei - Niculae, Bilinski. Nu ai nimic de pierdut daca il ofrtezi pe serban pana la vara. Realitatea celor 3 meciuri: - fizic nu stam bine, mai ales la capitolul forta...niculae si elhamed arata cel mai bine din echipa - se joaca haotic...aici e doar vina antrenorului - niculae da randament in sistem cu 2 varfuri

Jon Doe are dreptate asa trebuie sa arate 11 lui Dinamo...IN aparare..Machado,Marc,Bunoza,Serginho -Bilinski atacat oportunist veritabil..mai trebuie jucat si cu Gavrila in locul lui Alexe,Rotariu... Comentariul tău...

redbuldog
redbuldog  •  01 Martie 2015, 10:36

Pe faza de constructie suferim,se trateaza superficial faza de ,,iesire''din aparare si combinatiile pe atac,unde am avut 4-5 situatii de superioritate numerica,chiar si 4 la 2 pe care nu le-am valorificat,deci don Teja trebuie sa lucreze mult la capitolul asta,altfel nu se va valorifica sistemul cu 2 varfuri..!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează