FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Mihai Teja se teme de braşoveni: "Nu asta e valoarea lor!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 18:40

U Cluj a cîştigat primele trei puncte în deplasare din acest sezon etapa trecută, după ce a trecut de Chiajna lui Marius Şumudică cu scorul de 2-0. Luni, clujenii vor primi vizita celor de la FC Braşov, echipă aflată pe ultimul loc în clasament.

"Urmează un meci cu echipa de pe ultimul loc, dar nu este valoarea acestei echipe. Au jucători foarte experimentaţi. Am văzut meciul cu Oţelul, în care au avut multe ocazii, puteau să cîştige acel meci detaşat.

Avem nevoie de puncte, să rămînem concentraţi. Nu va fi deloc un joc uşor cu Braşovul. Faptul că n-au victorie e un dezavantaj pentru noi, pentru că vor veni foarte motivaţi. Vor da totul pe teren, să cîştige puncte.

La noi atmosfera e bună, aşa a fost şi după înfrângerea cu Dinamo. Contează ca la finalul meciului să fii cu capul sus pe teren, că ai dat tot ce se putea. Să fim echilibraţi şi la înfrângere şi la victorie!", a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Teja, pentru ştiridesport.ro.

U Cluj - FC Braşov va fi livetext pe gsp.ro luni, de la 18:30 şi în direct pe Look TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează