FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Milanov vine la Vaslui!

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Fundaşul bulgar Jivko Milanov (25 de ani), de la Levski Sofia, este aproape de un transfer la Vaslui. Patronul Adrian Porumboiu s-a înţeles deja cu cei din conducerea clubului bulgar pentru a-l achiziţiona pe internaţionalul de 25 de ani în schimbul a 350.000 de euro

Conform sportal.bg, Milanov a părăsit deja cantonamentul lui Levski, urmînd să ajungă la Vaslui, pentru semnarea contractului. Milanov va pleca apoi în Germania pentru a se alătura celorlalţi jucători aflţi în stagiul de pregîtire de la Goch.

 Jivko Milanov este bun prieten cu Stanislav Genchev, cel care l-a convins să accepte propunerea făcută de FC Vaslui. De altfel, presa din Bulgaria anunţă că jucătorul a lăsat o impresie bună şi antrenorului Marius Lăcătuş. 

 Milanov a acumulat deja 14 prezenţe în echipa naţională de la debutul din 2007. În mai 2008 a fost dorit şi de către Dinamo. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  13 Ianuarie 2010, 19:16

faraidazi: nu ai inteles bine,vine la vaslui nu la steaua ,citeste mai bine :))

 •  13 Ianuarie 2010, 17:46

Pt. Cristian Lapa. Acesta informatie si sursa v-am dat-o eu de ieri. Cititi comentariu de la reportajul : Gabriel Cânu: "FC Vaslui poate face eventul în 2010" ;) Cam tarziu v-ati trezit domnilor !

 •  13 Ianuarie 2010, 17:15

bv..fortza vs! aduceti cupa la vs!:>

Vezi toate comentariile (8)
Comentează