FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZAU

Milostivul "Vioara"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2007 00:00

Desi i-a instiintat inca de la inceputul saptaminii pe "stranierii" Mala si Mendy, fotbalisti sositi in probe si care nu au confirmat in amicalele de la Kaprun, ca nu vor fi pastrati la Buzau, managerul general Viorel Ion a hotarit ca cei doi pot ramine sa se pregateasca alaturi de lotul Gloriei pina la finalul cantonamentului.

Motivul? Lui "Vioara" i s-a facut mila de jucatorii africani si nu a putut sa-i trimita acasa in mijlocul stagiului de pregatire. Descumpanit de calitatea jucatorilor straini sositi in teste  in cantonamentul din Austria, Viorel Ion si-a pus o dorinta. "Am inteles ca ar mai trebui sa vina un atacant ceh si un stoper sloven de picior sting. Totusi, la cum s-au prezentat pina acum cei care au dat probe, sper ca respectivii sa nu se dovedeasca a fi si ei doar simpli excursionisti prin zona", a conchis amar antrenorul-jucator.

Pe perioada cantonamentului de la Kaprun, buzoienii au testat doi jucatori din Burkina Faso, pe portarul brazilian Mandoras si pe atacantul senegalez Raymond Mendy, toti fiind considerati insa prea slabi fata de pretentiile Gloriei. Chiar si africanul Mala a dezamagit, in final, singurii jucatori acontati de ros-albastri in Austria fiind romanii Tudose si Paleacu.

Altfel, amicalul cu Pandurii Tirgu-Jiu, programat azi, de la ora 18:00, este ultimul din acest cantonament. Delegatia buzoiana va parasi Austria miine dimineata, urmind sa ajunga la Buzau simbata, 14 iulie.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează