LIGA 1  ·  RAPID

Minuni în Giuleşti! Dinu Gheorghe a revenit oficial la Rapid » Promisiuni mari pentru viitorul apropiat

Joi, 20 Noiembrie 2014, 00:00

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, a anunţat că începînd de ieri Dinu Gheorghe a revenit oficial în Giuleşti. Mai mult, atacantul a dezvăluit că jucătorii vor avea prime pentru ultimele 3 meciuri din acest an, lucru aproape inexistent în ultimii 2 ani la club. 

“Situaţia este în continuare foarte grea. Domnul Moraru caută oameni potenţi financiar care să vină alături de el. Sîntem plătiţi pe iulie, august şi septembrie, iar pentru octombrie s-au făcut deja hîrtiile.

Domnul Moraru nu vrea să plece. A refăcut gazonul de la Pro Rapid, s-a interesat de situaţia centrului de copii şi juniori. A venit şi Dinu Gheorghe preşedinte, iar asta este o garanţie că va fi bine.

Cuplul Dinu-Moraru va salva clubul. Sînt optimist că totul va fi bine începînd din retur. Domnul Moraru mai are de învăţat în ceea ce priveşte fotbalul, Rapidul. A fost influenţat la început, acum nu va mai fi cazul.

A venit Dinu, am înţeles că a semnat ieri contractul. În scurt timp, se vor plăti şi datoriile vechi. Am renunţat la 20 la sută, în principiu am fost de acord toţi. Acum, se poartă discuţii individual cu fiecare.

Atmosfera a devenit mai serioasă, fiecare jucător are cui să se plîngă acum. Dinu Gheorghe mi-a spus că lucrurile vor fi bune din această iarnă. Am spun din vară că lotul este subţire, dar mă aşteptam să facem 15-16 puncte.

Am trecut la alt nivel, iar acest lucru s-a văzut. Rapid a fost ca un sat fără cîini. Acum, garanţia noastră este Dinu Gheorghe. Ar fi senzaţional să vină şi Mircea Lucescu.

Va trebui să tratăm ultimele partide ca pe trei finale. Vom avea primă pentru aceste partide. Prima va fi mai mare de 1.000 de euro. Cu Ceahlăul şi Iaşi am avut primă 30.000 de euro la toată echipa dacă luam şase puncte. Din păcate, am luat doar unul", a spus Pancu la LookTV.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (143)

bivumu  •  22 Noiembrie 2014, 04:45

Pe Rapid o asteapta 3 meciuri grele. Pancu spune ca se asteptau sa aibe 15-16 puncte. Acum, au 10. Se vor da prime de 1000 la victorie, salariile se apropie" la zi". Nu sunt acuzati jucatori pt rezultate slabe, nesansa, etc. Se priveste inainte. Asta inseamna un conducator bun : o stare buna la echipa!Vama ca are fatza nasoala si e nebarbierit, asta e altceva. :) Nu sunt rapidist. Dar imi plac oamenii si echipele care lupta sa isi depseasca conditia materiala conjuncturala . Bafta !

unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2014, 14:52
Postat de plischi pe 21 Noiembrie 2014, 06:42

PENITENTZA, TE HALESC! ce altceva daca nu faptul ca se simte vinovat l-a adus din nou in giulesti?! daca entuziasmul va tine insa de foame (desi la rapid nu a existat facebook) intrebati-l pe iohannis.

nu e asta. nu il mai dorea nimeni, pe moment. decat sa stea in afara fotbalului, a ales ce a ales.

geov  •  21 Noiembrie 2014, 08:06

Ar trebui sa o ia mai usor cu promisiunile ptr ca el este unul din cei ce a adus Rapid in starea actuala.El si razvan au facut Marele Rapis cu salarii cit casa sim promisiunea de CL ori realizarile nu au fost pe masura cheltuielilor.sunt curios ce o sa faca fara bani.

Vezi toate comentariile (143)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1