FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Miodrag Belodedici: "Nu ştiu de ce nu reuşim în străinătate...Poate nu sîntem atît de valoroşi"

Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2009 00:00

Fostul fundaş al Stelei Miodrag Belodedici a comentat şansele la titlu ale echipei din Ghencea şi a vorbit despre motivele care îi împiedică pe jucătorii străini să se adapteze la grupările importante din vest.

"Nu e nimic decis în privinţa luptei pentru titlu. Steaua, Clujul şi Dinamo se pot bate pentru campionat, dar sînt şanse să apară şi surprize. Echipele s-au întărit, au adus jucători buni care au confirmat în trecut. Dinamo e lider, i-a adus înapoi pe Cosmin Moţi şi Claudiu Niculescu, deci a făcut achiziţii inspirate.

Nu ştiu de ce nu reuşesc jucătorii români să se adapteze la formaţiile la care ajung în Europa. Nu sîntem atît de valoroşi cum ne place să credem" a spus Miodrag Belodedici pentru gsp.ro.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (2)
 •  02 Februarie 2009, 13:15

asa e belodedici....nu avem VALOAREEEEEE...pai de unde atata valoare cand se fac numai blaturi in liga lui mitica???si cica vor zeci de milioane p un jucator=))=))=))ex..becali,borcea,muresan...toti vor zeci de milioane...P.S fotbalul de fff mult timp nu mai este un sport..ex.100.000.000 euro pe un jucator..:O:O:O:Omanchester city..KAKA.

 •  02 Februarie 2009, 12:22

nu poate ci nu sintem asa valorosi...pai Moti a plecat si a stat pe bara,e cata valoare o avea jucatorul asta???????????????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează