FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mircea Bornescu la Radio GSP: "Singurul meu regret este că n-am luat nici un trofeu cu Rapid"

Mircea Bornescu (Rapid)
Mircea Bornescu (Rapid)

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 19:28

Mircea Bornescu a fost pus pe liber de Rapid, iar acesta spune că nu are nici un fel de resentiment pentru conducătorii din Giuleşti. Regretul cel mai mare al lui "Pepe" este că nu a reuşit să cîştige nici un trofeu cu Rapid.

"Din fericire, am cîteva oferte. Probabil că voi mai sta cîteva zile să mă gîndesc care e cea mai convenabilă şi voi alege. Eu unul nu vedeam situaţia aşa la Rapid, nu credeam că o să plec pînă la finalul contractului.

Am înţeles care e situaţia şi ne-am despărţit în condiţii amiabile. Eu sînt un jucător cu personalitate, care mă pregătesc foarte bine, sînt profesionist. Poate am avut şi eu un moment de slăbiciune, e normal ca un jucător de fotbal să fie supărat atunci cînd nu joacă.

Regretul meu este că nu am luat nici un trofeu cu Rapid, dar şi că nu am fost respectat îndeajuns. Am apreciat tot timpul Rapidul şi am dat tot ce am avut mai bun pentru club, la fel cum aş proceda oriunde aş merge", a spus fostul portar al Rapidului la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
rechinutu
rechinutu  •  21 Iunie 2011, 22:21

pt cel care te iei de bornescu... nu e vba neaparat cum apara...si oricum apara destul de bine...si ofera siguranta echipei... DAR E VBA DE CARACTER! BANI coman cre k uiti ce foame-n glanda a fost! iar ca portar...uiti sigur ce le-a comis MAI ALES returul asta pe la bistrita...cu u cluj...si au mai fost si acum si ultima data cand a fost aici! dar lasam astea...vbim doar de obraz...pe care coman nu il are! IAR VAMA SI CU NASU ANTRENORUL...sa fie pregatiti...PT K ORICE GRESEALA A LU coman...VA CANTARI ENORM IN OCHII SUPORTERIOLOR SI TOTI VE-TI FI TRASI LA RASPUNDERE DE EI! oricum...am incredere k straton va fi titular pe la jumatea campionatului...

rapid_pitbull
rapid_pitbull  •  21 Iunie 2011, 21:29

coman trebuia sa plece mai bine ramanea Mircea Mircea Bornescu!!!!=d> cel mai bun portar!!!!! mai bine pleaca si coman si ramane Straton!!!!

vadimrapidistu
vadimrapidistu  •  21 Iunie 2011, 20:14

tot respectu pentru tine o sa fii inimi;le noastre mereu bafta MIRCEA BORNESCU

Vezi toate comentariile (5)
Comentează