FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 1-1

Mircea Bornescu: "Nu sînt penibil să spun că sînt rapidist de mic!"

Mircea Bornescu, Bornescu, Rapid
Mircea Bornescu, Bornescu, Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2009 00:00

Mircea Bornescu, portarul Rapidului, crede că arbitrii meciului cu Steaua nu l-au observat pe Vladimir Bozovici, atunci cînd au fluierat în primă fază ofsaid la golul Stelei.

"Eu cred că arbitrul nu l-a văzut pe Bozovici, iar acesta a ridicat fanionul. Centralul a văzut şi a fluierat ofsaid, dar apoi şi-a dat seama că a greşit.

Eu l-am văzut cu mîna ridicată că a fluierat ceva, n-am fost atent la el, eram mai mult la minge. După aceea l-am văzut că arată spre centru. Mulţi dintre jucătorii noştri s-au oprit cînd au auzit fluierul", a spus Mircea Bornescu la "Băieţii de la 7", la Telesport.

» ...despre contractul cu Rapid: "Nu sînt penibil să spun că sînt rapidist de mic! Eu toată viaţa mea o să spun astfel, am jucat la Craiova şi n-o să vorbesc niciodată de rău de cei de acolo. Îi respect şi pe suporteri şi pe jucători, dar şi conducerea. N-are importanţă cum am plecat de acolo, Craiova este în sufletul meu"

» ...despre despărţirea de Craiova: "Cît am stat la Craiova, am încercat să dau totul pentru echipă. Dacă sînt oameni care mă apreciază, înseamnă că am reuşit cît de cît să fac ceea ce mi-am propus. Le mulţumesc! Poate am greşit şi eu în relaţia cu conducerea, poate am fost şi eu orgolios"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  08 Noiembrie 2009, 11:55

in materie de declaratii scirboase PLESAN este campionul absolut . la craiova o ardea cu prazul si facea poze cu leul . la timisoara si-a adus aminte ca-i nascut in caras deci s-a dat mare banatean . la dinamo a fost visul vietii lui sa fie ciine . la steaua a pupat echipamentul de ziceai ca s-a nascut in ghencea . ce mizerii de oameni bleah....

 •  26 Octombrie 2009, 22:09

Ce sa zik,ma bucur k ne mai ai la suflet .. Respect bornescu ,succes la rapid Forza Craiova

 •  26 Octombrie 2009, 21:46

minte. tinea cu steaua cand era mic, am fost vecini de bloc. daca vreti pot sa va dau adresa exacta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează