FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - BATE 2-0

Mircea Lucescu:

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2007 00:00

Antrenorul lui sahtior, Mircea Lucescu, a declarat despre tragerea la sorti a grupelor CL: „Nu as vrea sa pic cu Steaua in grupe fiindca mi-ar fi greu din punct de vedere sentimental sa il infrunt pe Hagi. Sint sigur ca pentru toti fostii mei elevi e de fiecare data o provocare sa joci impotriva mea, dar pentru mine este o apasare foarte mare.

Sint multe amintiri care fac pentru mine din astfel de dispute momente pe care as prefera sa le evit. In plus, sahtior este mult mai buna decit Steaua in acest moment si dupa ce am trecut de Salzburg cred ca sintem pregatiti sa atacam fazele finale ale Champions league. ”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează