FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Lucescu: ”În 1990, Dinamo întrecea Steaua şi la numărul de suporteri! Totul depinde de rezultate”

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 30 mai 2013 19:15

Mircea Lucescu a fost, din nou, astăzi, alături de dinamovişti. A participat, împreună cu foşti şi actuali conducători ai cluburilor de fotbal şi sportiv, la inaugurarea Sălii Polivalente din Ştefan cel Mare. S-a pus, apoi, la dispoziţia presei, vorbind despre multe subiecte. Primul, atacat? Revenirea lui Răzvan Lucescu în România, la Dinamo.

"Răzvan are un contract în Qatar pe care trebuie să-l îndeplinească. Contractul trebuie să-l respecţi. Voi l-aţi aruncat din ţară! Voi, presa, televiziunile, oamenii din fotbal! Aici, cînd cineva are succes şi are perspectiva să aibă succes, toţi ceilalţi se înghesuie să-l lovească. Iar lui nu-i va trece supărarea prea uşor. Să-l lăsăm să-şi facă treaba acolo", a comentat reputatul tehnician.

"Credeam că Dinamo nu mai are spectatori"

Al doilea subiect: va ajuta noul proiect al "cîinilor"? "Trăim şi vedem! Sînt convins că la clubul de fotbal se vor schimba multe lucruri, uşor. Eu m-am bucurat cînd am văzut din nou suporteri la stadion. Credeam că Dinamo nu mai are spectatori, dar, dintr-o dată, am văzut 20.000 de oameni la fiecare meci de acasă al "cîinilor". Şi sigur are şi mai mulţi. Totul depinde de rezultate. Şi eu, cînd am ajuns la Şahtior, clubul nu avea suporteri. Toţi au nevoie de victorii. În "90, Dinamo întrecea Steaua şi la numărul de suporteri. Aşa se întîmplă peste tot unde sînt rezultate", a mai spus Lucescu.

"Reghe a schimbat istoria Stelei"

Al treilea subiect, de ce consideră antrenorul că Dinamo a ratat cupele europene? "Sînt cicluri, momente de creştere, de descreştere. Probabil, Dinamo n-a găsit, în momentul de faţă, oamenii cei mai buni s-o conducă. Aţi văzut Steaua cît s-a chinuit să aibă un antrenor, pentru că antrenorul contează enorm. Reghecampf a fost cel ce-a schimbat complet istoria Stelei. Degeaba vorbim de cei din jurul lui, antrenorul este cel care decide drumul pe care trebuie să meargă echipa. Dinamo caută, acum, omul potrivit pentru performanţă", a declarat Lucescu.

"Trebuie să îl convingem pe Mircea Lucescu să vină acasă. Şi atunci va aduce cu el tot bagajul de reguli care ar trebui impuse la echipe"
Adrian Năstase, ex-premier România şi simpatizant dinamovist

"Căutăm antrenorul potrivit pentru această perioadă de reconstrucţie. Răzvan Lucescu ar fi o soluţie foarte bună. Din păcate, este prins încă un an de contract. Vom vedea după aceea. Antrenorul potrivit este o persoană dornică de performanţă, un dinamovist"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (90)
cobra_z
cobra_z  •  31 Mai 2013, 08:57

declaratiile lui Mircea Lucescu sunt de dinamovist adevarat...si obiective ,dar si subiective cand e vorba de 5teaua...din pacate Lucescu junior nu e dinamovist, chiar daca a fost crescut intre jucatorii lui Dinamo din generatia 89-90...el a vrut sa fie '"gica contra"...un antidinamovist convins...plus de asta aseaza bine echipa in teren dar toti jucatorii cu tactici defensive...sa apere in primul rand poarta...pe care si el a aparat-o ca jucator...asta stie , asta face...

reddogsv
reddogsv  •  31 Mai 2013, 08:36
Postat de lenan pe 30 Mai 2013, 23:55

Afirmatia e timpita si evident ca nu e prima de acest gen. Cine naiba s-a pus vreodata sa numere supeorterii unei echipe pe teitoriul national?!? Cifrele de la meciurile din provincie ale celor doua echipe au fost INTOTDEAUNA net in favoarea Stelei. De unde si PRESUPUNEREA ca Steaua are cei mai multi suporteri. Asa o fi, nu o fi asa? Conteaza al naibii de mult, nu-i ... asa?

Tu esti doar un mic pinguin! Tot ce sti este de pe Google!

dynamovist
dynamovist  •  31 Mai 2013, 01:18
Postat de iulix73 pe 31 Mai 2013, 00:48

" În "90, Dinamo întrecea Steaua şi la numărul de suporteri ..." Eheheeeeeeeeeeeeee , vise tataie ! E jale mare cu etnobotanicele astea ...

Nu au luat in considerare militarii in termen, care asigurau umplerea a cel putin 50% din stadion.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează