FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Mircea Rednic a revenit în Liga 1: "Petrolul nu se refuză!" » Care este obiectivul antrenorului

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 15:34

Mirce Rednic se află la a doua experienţă la Petrolul şi astăzi a fost prezentat oficial ca antrenor al "lupilor".

"Sînt fericit şi mă bucur că am revenit la Petrolul. Am mai negociat cu trei echipe din România: Dinamo, Rapid, CS U Craiova. Sînt două motive pentru care am ales acestă echipă: Petrolul nu se refuză, datorită ambiţiilor pe care le are echipa şi a suporterilor fantastici, iar al doilea motiv este acela că eram dator conducerii, pentru că m-a lăsat să plec la Standard Liege.

Nu am ezitat să dau curs ofertei. Am contract pînă în vară, iar ca obiective am cîştigarea Cupei României şi clasarea pe primele trei locuri. Din vară vom vedea ce va fi, depinde mult de situaţia echipei. Şi dacă semnam pe mai mult timp, nu conta, pentru că în România nu se respectă contractele. Dacă voi avea rezultate, sînt sigur că voi rămîne şi din vară.

În afara lui Juan Albin, care 100% nu mai revine la club şi a lui Gerson, care vrea să plece, lotul va rămîne acelaşi. Dacă vor mai fi oferte, iar jucătorii vor să plece, vom vedea şi vom negocia. Părerea mea este cu nu vor fi transferaţi jucători. Am vorbit cu impresarii lor şi nu au oferte concrete. Sînt mulţumit de lot, am văzut jocurile lor şi ştiu valoarea echipei.

Vreau să joc 4-4-2, cu doi atacanţi. Petrolul este o echipă ofensivă, iar publicul vrea să vadă spectacol şi goluri. Ştiu că lotul îmi permite să folosesc această tactică", a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă, la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Ianuarie 2015, 20:47

omul vrea sa joace 4-4-2, vrea cupa, vrea locurile 2-3 (locul 1 ii este jena pana si lui sa sustina ca il vizeaza), este foarte calm si pare ca nici n-a auzit de situatia critica a clubului din judetul prahova. este ceva tipic pentru el, caci el nu vede decat banii, pe care de regula ii ia in avans, in astfel de situatii. cine nu stie, sa se informeze mai bine.

spivak
spivak  •  12 Ianuarie 2015, 19:04

Respect, Rednic.

bdgeorge
bdgeorge  •  12 Ianuarie 2015, 17:29

Singura societate care poate sa ceara insolventa la Petrolul este SGU si Donald nu e nebun sa o faca ...fac si ei un pic de tam tam acum sa nu vina DNA-ul peste ei sa-i intrebe de ce nu va cereti banii..in acelasi timp primarul care prin primarie controleaza SGU nu isi poate permite acum cand este in cadere libera la popularitate sa bage echipa in insolventa..asa ca nu muriti de grija Petrolului ca situatia nu e chiar extraordinar de rea..vin banii de la TV mai vinde unul-doi jucatori si nu au probleme..l-am vazut de curand pe Vali Alexandru cum declara falimentul cum vb de 20 milioane datorii..dar la sfarsit era gata sa "ajute" Petrolul bineinteles cu Edi presedinte sa se salveze!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează