FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - FC BRAŞOV, DUMINICĂ, ORA 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Mircea Rednic: "Cine e vinovat, va pleca la finalul sezonului! Oricum, sînt sigur că luăm titlul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2009 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, le ia apărarea elevilor săi în faţa criticilor care le-au fost aduse în ultimul timp şi ameninţă cu remanieri masive ale lotului de jucători în vară.

"Am avut o săptămînă foarte grea, cu foarte multe declaraţii din partea tuturor, nu ne-a fost uşor să ne mobilizăm şi să ne facem meseria. Mă doare că se vorbeşte despre jucătorii mei aşa, atunci cînd erau pe primul loc nu mai erau beţivi sau cum i-a numit toată lumea.

Am fost alături de ei şi la bine, voi fi şi la rău. Am încredere că lucrurile se vor rezolva şi vom cîştiga campionatul. Au apărut foarte mulţi oameni cu păreri în ultimul timp, dinamovişti adevăraţi,  care dau în noi tocmai cînd ne e mai greu. Asta e, vom face analiza la finalul stagiunii, iar dacă nu cîştigăm, vinovaţii vor plăti", a spus Rednic la conferinţa de presă.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (8)
 •  29 Mai 2009, 22:43

nea mircea eu am fost convins de la inceputul campionatului k il luam pentru k DINAMO asta isi propune an de an dar dumneata trebuie sa i pui la punct pe petrecareti pentru k asa nu se mai poate.daka mnu vor sa inteleaga cu vorba buna punetii pe liber indiferent de nume si asa o sa aiba timp sa mearga la chefuri.mult respect nea MIRCEA.DINAMO CAMPIOANA!

 •  29 Mai 2009, 18:48

Tu-mi esti dator cu cel putin o demisie!

 •  29 Mai 2009, 18:33

PE SE BAZEAZA CLUBUL DINAMO???PE CE S-A BAZAT MEREU PE BLATURI...REDNIC ESTI O PANARAMA DE ANTRENOR,LA FEL CUM AI FOST SI CA JUCATOR...UN BLATIST ORDINAR

Vezi toate comentariile (8)
Comentează