FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Mircea Rednic pune o mare condiție înainte de a continua negocierile cu Dinamo!

Șansele ca Mircea Rednic (59 de ani) să devină antrenorul lui Dinamo au scăzut, după ședința avută astăzi cu Iuliu Mureșan (67 de ani) și cu Nicolae Badea (72 de ani).
Șansele ca Mircea Rednic (59 de ani) să devină antrenorul lui Dinamo au scăzut, după ședința avută astăzi cu Iuliu Mureșan (67 de ani) și cu Nicolae Badea (72 de ani).

Articol de , - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 20:02 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 22:37

Mircea Rednic (59 de ani) rămâne pe lista scurtă a „câinilor”, care vor să aleagă un antrenor în pauza competițională cauzată de meciurile naționalei.

Antrenorul se teme că nu va reuși să aibă un „tampon” între el și administratorul special Iuliu Mureșan. Tocmai în acest scop, Rednic l-a dorit pe Ioan Andone alături, dar nu a reușit să îl convingă. 

Mircea Rednic și Iuliu Mureșan nu au cea mai bună relație. Cei doi au avut un conflict în 2013, când colaborau la CFR Cluj. 

Mureșan s-a declarat nemulțumit și în ultimele zile, după ce Mircea Rednic negociase direct cu Nicolae Badea, fără a-l implica. 

Mircea Rednic și marea condiție pentru a continua negocierile cu Dinamo

Conform surselor GSP, întrevederea a fost pusă pe hold, întrucât, practic, clubul din Ștefan cel Mare are în acest moment un antrenor principal - pe Dario Bonetti, care nu și-a reziliat acordul cu "câinii"! -, astfel că orice altă discuție poate periclita atât situația lui Mircea Rednic, cât și a grupării. 

Mai mult, Rednic a transmis clar celor de la Dinamo că este interesat de negocieri, dar mai întâi să rezolve situația lui Bonetti. "Atât timp cât Dinamo are antrenor, nu avem cum să ne vedem! După, da", le-a transmis tehnicianul care a cucerit ultimul titlu de campion pentru roș-albi. Rednic a evitat să dialogheze despre Dinamo. 

Cel mai devreme el ar putea prelua destinele formației în pauza competițională din octombrie, când va fi campionatul întrerupt din cauza meciurilor naționalei. Până atunci se estimează că se va rezolva și "cazul Bonetti", care a acuzat deunăzi că este infectat cu coronavirus, în țara natală.

A picat și varianta Cristiano Bergodi

Dinamo nu mai are nici varianta Cristiano Bergodi.

Ultima dată la CS Universitatea Craiova, Bergodi a mai negociat cu actuala conducere a lui Dinamo. Ar fi avut chiar un contract pe masă, dar a oferit prea târziu un răspuns. Până la urmă, și de data aceasta a fost exclus ca soluție.

„Poate că am întârziat eu să dau un răspuns clar. La un moment dat căzusem de acord asupra acelui contract. În general, consider un lucru firesc ca un antrenor să evalueze bine toate ofertele pe care le primește. Sunt multe aspecte de discutat. 

Repet, probabil ca am greșit și eu când am întârziat răspunsul. Deocamdată, le mulțumesc mult celor din conducerea clubului, că m-au căutat. M-am simțit onorat pentru încrederea pe care mi-au arătat-o
- Cristiano Bergodi, pentru GSP, după prima ofertă primită de la Dinamo

8 echipea antrenat Cristiano Bergodi în România: FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și CS Universitatea Craiova

VIDEO CS Universitatea Craiova - Dinamo, derby în runda cu numărul 10 din Liga 1

Citește și alte știri despre Dinamo:

Mircea Rednic ar vrea să lucreze cu Ioan Andone la Dinamo! Răspunsul „Fălcosului”: „Vin doar șeful lui”

Dinamo, fără noua achiziție la meciul cu Craiova » Care este motivul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
creeperno115
creeperno115  •  25 Septembrie 2021, 22:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ouroboros
ouroboros  •  25 Septembrie 2021, 14:33
Postat de imgb pe 25 Septembrie 2021, 01:50

Bre Dinamo...de ce nu-l contactatzi pe Becali ca-i liber !

Gigi e angajat la comisia centrala al arbiytilor!! Ati vazut cum ticalosul de istvan covacs a facut-o praf pe Dinamo in 35 de minute! Pe urma au aparut iar puzderia de penalty-uri mincinoase acordate clonei mafiote fc fcsb!

514091889218839
Mihai Buzea  •  25 Septembrie 2021, 08:59
Postat de imgb pe 25 Septembrie 2021, 01:49

Bre Dinamo...de nu-l contactatzi pe Becali ca-i liber !

***. Nu aveti voi bani sa-l platiti pe becali!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează