FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mircea Rednic face curățenie după eliminarea din Cupă! Primul fotbalist care pleacă: „Nu avem ce să facem”

Articol de , - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 10:46 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 11:39

Prestația din Dinamo - FC Argeș, scor 1-2, îi va costa pe mulți dinamoviști. Mircea Rednic (59 de ani) anunță o curățenie generală în pauza de iarnă. 

Dinamo a cedat din nou pe final, pentru a treia oară în ultima lună, și a părăsit Cupa României. Mircea Rednic a fost un car de nervi la final și a țipat la fotbaliștii săi în vestiar. A apărut mai calm la conferința de presă, dar le-a transmis că vor urma schimbări importante în iarnă. 

Constantin Nica a fost principalul vizat. Antrenorul lui Dinamo a dat de înțeles că fundașul dreapta nu face parte din planurile lui de viitor. 

VIDEO Mircea Rednic face curățenie la Dinamo: „Nu avem ce să facem!”

„Ar trebui să jucăm doar 85 de minute, fără prelungiri. E vorba și de comunicare, sunt jucători cu experiență. Le-am spus, șanse ați avut toți aici. Am profitat de meciul ăsta și le-am dat șanse tuturor să joace. 

Țîră a arătat că îi mai pot acorda o șansă. Celălalt (n.r. Constantin Nica) ... nu îl poți lăsa, la experiența ta, pe Latovlevici să se întoarcă. El, săracul, nu a mai jucat de doi ani. Nu avem ce să facem... 

Sunt mulți care sunt de 3-4 ani aici. Am plecat, am revenit și tot aici i-am găsit. Au fost împrumutați și au ajuns înapoi la Dinamo”, a spus Mircea Rednic, după eliminarea din Cupa României. 

Constantin Nica, greșeală decisivă în Dinamo - FC Argeș

Meciul cu FC Argeș a fost primul jucat de Constantin Nica în acest sezon. Fundașul dreapta a fost introdus în minutul 24, după accidentarea lui Steliano Filip. El a jucat în banda dreaptă, iar Andrei Radu a fost mutat în stânga. În prelungirile partidei, Nica i-a oferit prea mult spațiu de manevră lui Latovlevici. Apărătorul argeșenilor s-a întors, a șutat la poartă și a contribuit la reușita lui Cristi Dumitru.

Constantin Nica, filmat când dădea vina pe un coleg pentru eșecul cu FC Argeș: „Avea timp să mă ajute”
Dinamo - Argeș 1-2
Constantin Nica, filmat când dădea vina pe un coleg pentru eșecul cu FC Argeș: „Avea timp să mă ajute”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Doi fotbaliști de la Dinamo, arătați cu degetul după eliminarea din Cupă: „S-a văzut lipsa de maturitate. Unul cred că adormit”

Constantin Nica, filmat când dădea vina pe un coleg pentru eșecul cu FC Argeș: „Avea timp să mă ajute”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
jean_valjean
jean_valjean  •  28 Octombrie 2021, 17:29
Postat de sempre.per.tutti pe 27 Octombrie 2021, 21:04

Ok , deci dacă 87 de minute joaca slab și in min 90 da o pasa de gol ( asta dacă echipa in in cauza Dinamo pierde) tu zici ca a făcut un meci bun?? Înțeleg acum prin ce ochi privești fotbalul profesionist. Du te la șah, acolo e cu mai putine piese.

Bre, ok, esti dinamovist..dar te crezi prea destept si jignesti parerile dinamovistilor...pe el il trimiti la sah, pe mine tot asa imi spuneai ca aberez, ca habar nu am cand am zis ca nu vine varful olandez...UNDE ESTE OLANDEZUL? AI ZIS ACUM O SAPTAMANA CA E LA VIZITA MEDICALA.. esti caine ca si noi, invata sa respecti parerile noastre si sa nu mai jignesti, chiar daca nu esti de acord cu ceea ce spunem noi.

629818280865010
Tibor Szoltan  •  27 Octombrie 2021, 21:50
Postat de sempre.per.tutti pe 27 Octombrie 2021, 12:49

Torje merge de rezerva , maxim, ieri a jucat slab , nu am dreptate?

Ba da

629818280865010
Tibor Szoltan  •  27 Octombrie 2021, 21:48

Rednic are o singura calitate: e ieftin. Pe Nica nu il inghite pentru ca nu a vrut sa semneze cu fii-sa, de aia l-a trimis la echipa a doua. Redmic cel ieftin definitiveaza distrugerea echipei. A venit sa se razbune pentru ca a fost indepartat de la echipa. Muresan nu s-a prins …. Inca…

Vezi toate comentariile (20)
Comentează