FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO DDB și-a exprimat poziția oficială cu privire la Mircea Rednic

DDB a exprimat o poziție oficială în legătură cu situația lui Mircea Rednic la Dinamo (59 de ani).
DDB a exprimat o poziție oficială în legătură cu situația lui Mircea Rednic la Dinamo (59 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 19:37 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 19:37

DDB a exprimat o poziție oficială în legătură cu situația lui Mircea Rednic la Dinamo (59 de ani). 

Ultimele zile au fost extrem de tensionate la Dinamo. Remiza cu FCU Craiova, scor 0-0, al 14-lea meci consecutiv fără victorie în Liga 1, nu l-a ajutat deloc pe antrenorul Mircea Rednic. 

Dinamo e tot la ATI, iar Rednic e Bonetti 2: „Sunt gata să mă dau la o parte”
Dinamo
Dinamo e tot la ATI, iar Rednic e Bonetti 2: „Sunt gata să mă dau la o parte”

DDB merge pe mâna lui Mircea Rednic

Contestat din tot mai multe direcții, inclusiv Rednic a primit un vot de încredere din partea DDB. 

Într-o postare pe pagina oficială a programului, apare un mesaj scurt, dar categoric: „Rămânem cu Rednic!”. Peluza Cătălin Hîldan a continuat demersul, punctând: „Vrem liniște!”. 

DDB și-a exprimat poziția oficială cu privire la Mircea Rednic

DDB, puteri sporite la Dinamo

Din informațiile GSP, după intrarea clubului Dinamo în insolvență, DDB a căpătat puteri sporite la nivel decizional. 

„Chiar dacă angajarea și demiterea antrenorului sunt treaba administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, și a administratorului special, Iuliu Mureșan, aceștia țin cont de părerile celor din DDB. Ei i-au și ales pe cei doi, n-au venit singuri la Dinamo. Deci, dacă DDB va cere demisia lui Rednic, așa se va întâmpla”, susțin sursele.

Mircea Rednic, dispus să renunțe la Dinamo

Cine să mai vină? Zinedine Zidane, și el e liber. Dacă cineva crede Dusan că poate să facă ceva, cu mare drag mă dau la o parte. Unele lucruri se uită repede. Zici că am luat Barcelona și am venit după 10 etape câștigate.
- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

VIDEO Mircea Rednic, dispus să plece de la Dinamo: „Poate să vină Zinedine Zidane, e liber”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Mircea Rednic s-a dezlănțuit când a auzit dezvăluirile GSP: „Zici că am preluat Barcelona! Să vină Zidane, că e liber!”

VIDEO Gabriel Torje, zen după remiza cu FCU Craiova: „E un punct de plecare pentru noi, trebuie să eliminăm părțile negative”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  29 Noiembrie 2021, 09:49

repet romanii dupa orive experienta le-a venit mintea la cap. mintea cea de pe urma. asa a fost si cu nea nicu si cu multe altele. azi multi regreta o parte a timpurilor apuse. foametea de atunci a fost strict legata de occident de dotoriile ce trebuiau platite si distrugerea lui nea nicu ca fiind nationalist . toti au cuncurat pentru ca stiau ce timpuri vor veni. s-a furat enorm si sint romani pe care ii stiu si luau cu pile 40 kg de carne pe saptamina. multiplicati si veti intelege. cernobil-ul energia care era scumpa si combinatele nude lucrau mii si mii de muncitori. cel putin ce era in tara ne apartinea. azi nimic. totul este vindut. si spunu toate astea pentru ca unul ca rednic si el este coplesit de furturile de la dinamo de neimplicarea nimanui. badea a fost cumnat cu popovicioiu casatoriti cu fetele ofiter de secu ale lui ioan dinca teleaga. putini stiu asta. pentru niste darimaturi ale lui nu s-a construit stadion. se doreau vile de lux asa cum a facut tziriac titi ionescu cu fabrica de tractoare brasov. acolo sint vile de lux. o nemernicie si totul se distruge inclusiv restaurantul moldova a fost dat jos. asa ca stringeti tare si tineti-l pe rednic in club. altul mai bun nu va veni. rednic nu poate face din *** bici. are nevoie de timp si consens in club iar jucatoarii sa asculte pentru ca la cit creier au nu sint buni decit de scandaluri. sper sa scape de ei si dusi sa fie . vor veni altii mai buni sau cel putin cu respect fata de un antrenonor bun.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  27 Noiembrie 2021, 22:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  27 Noiembrie 2021, 21:14

Badea e vocea DDB ...!!! Pacat ....!!!! Asta nu poate fi vocea dinamovistilor ...!!! Dinamovistii l-au dorit dar din cate se vede STRAMBU nu mai stie antrena , stie sa bage doar strambe ....!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează