FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Felicitat public de primarul Iașiului, Mircea Rednic e îngrijorat din cauza coronavirusului: „Greul acum începe”

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 14:09

COVID-19. Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași, afirmă că ”au intrat în ţară peste 200.000 de oameni din zone afectate, mulţi nu înţeleg gravitatea situaţiei. Apoi, sistemul nostru medical văd că e depășit”.

După ce a stat izolat mai bine de o săptămână în Iași, Mircea Rednic continuă de aproape două săptămâni carantina în București. Antrenorul Politehnicii Iași este îngrijorat de modul în care va evolua pandemia de coronavirus: „Greul abia începe! Au intrat în ţară peste 200 000 de oameni din zone afectate, mulţi nu înţeleg gravitatea situaţiei. Apoi, sistemul nostru medical văd că e depășit. Nu avem spaţii, aparatură, mijloace de protecţie suficiente. Trebuie să respectăm recomandările, ca să nu ajungem ca în Italia!

Rednic a povestit ce face în această perioadă: „Stau în casă cu soţia și cu una din fete, Luana, discutăm mult. Am noroc că am și o sală de sport acasă. Stau și câte două ore în sală. Citesc, literatură sau cărţi de specialitate, mă uit la filme, vorbesc la telefon" a spus tehnicianul, care a punctat și o parte pozitivă: „Am inventat noi antrenamente, sper să le pot pune cât mai repede în practică". 

Mulțumiri de la primar. Publice! 

Satisfăcut de munca depusă de Mircea Rednic la Iași de la începutul anului, când a fost instalat în funcție, primarul Mihai Chirica a ținut să-i mulțumească public. Iată textul integral al scrisorii trimise de edilul moldovean: 

„Domnule Mircea Rednic, După excelentele rezultate înregistrate de către Politehnica Iași în primele etape din play-out, la care se adaugă superba calificare în semifinalele Cupei României, publicul ieșean a revenit la viață, recăpătându-și speranța și încrederea în frumusețea fotbalului, cea mult admirată de inimile a mii de suporteri. 

Contribuția domniei voastre la aceste reușite a fost evidentă. Echipa și-a recâștigat forța moralului, a înțeles că numai dăruind totul pentru culorile clubului și întreaga suflare a fanilor alb-albaștri, Iașul poate renaște fotbalistic pe harta României. Din păcate, parcursul atât de frumos al Politehnicii a fost întrerupt de măsurile extreme și necesare de protejare a populației în fața pandemiei de coronavirus.

 Însă abia în vremurile de restriște se pot vedea caracterele alese. Acceptarea de către domnia voastră, în aceste timpuri grele, a reducerii veniturilor financiare furnizate de club, în condițiile în care, în perioade la fel de strâmtorate pentru Politehnica, ați sprijinit material evoluția echipei, reprezintă un gest de o noblețe pe care permiteți-mi să o apreciez cu admirație. 

Sunt convins că, după încheierea acestei nedorite pauze competiționale, veți reveni în Copou cu aceeași deschidere și dovedit atașament pentru Politehnica, pentru Iașul care vă respectă și vă susține încrezător în noi și noi succese. 

Vă rog să primiți mulțumirile mele pentru tot ceea ce faceți la acest club minunat al Iașului, împreună cu deplina mea susținere în proiectele de revenire a fotbalului ieșean în zona profesionalismului generator de performanță".

Citește și alte știri despre Poli Iași:

Poli Iași, showdown cu jucătorii » Ciprian Paraschiv caută să detensioneze situația de la club

Mircea Rednic susține decizia șefilor de a tăia salariile la Poli Iași: „Nu vreau bani nemunciţi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maccsero
maccsero  •  01 Aprilie 2020, 18:03

Ar fi bine să înceapă doar ”greul”, dar eu cred că începe dezastrul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează