FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

VIDEO Mircea Rednic îi ia banderola lui Sorescu: „El va fi căpitan, merită!”

Sorescu îi cedează banderola lui Torje / Sursă foto: GSP
Sorescu îi cedează banderola lui Torje / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 12:49 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 13:24

Mircea Rednic (59 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a anunțat astăzi, la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Rapid, că va schimba căpitanul echipei. 

Astfel, banderola se mută de pe brațul răzvrătitului Sorescu pe cel al lui Torje. Rednic a dezvăluit că a luat hotărârea în urma unei întâlniri pe care echipa a avut-o recent cu liderii din DDB, după ce Torje a preluat roul de lider și a calmat o situație tensionată. 

Mircea Rednic: „Mi-a plăcut atitudinea lui Torje. Va fi căpitan!”

„Torje va fi căpitan, merită! Mi-a plăcut atitudinea lui la întâlnirea pe care am avut-o cu suporterii. Era o tensiune mare, iar el a reușit să calmeze pe toată lumea. A demonstrat că merită să fie căpitan pentru acest meci. N-am nimic cu Deian, am vorbit cu el. 

Mi-a cerut scuze mie, a cerut scuze clubului, dar i-am explicat greșeala pe care a făcut-o la adresa mea și a suporterilor. Indiferent ce se întâmplă, Dinamo trăiește datorită suporterilor, datorită domnului Iuhasz, datorită domnlui Badea. 

Trebuie să fii respectuos. El cred că și-a rezolvat toate probleme și are tot interesul să se fi întâmplat asta: a pierdut echipa națională, se vorbește mai puțin de el. Trebuie să înțeleagă și el, dar și ceilați, că nu mai țin cont de nimeni și nimic: mă interesează doar ca echipa să aibă rezultate”, a spus Rednic.

„Trebuia lăsat să plece. Nu mai ai ce să scoți de la el” » Explicații pentru PRĂBUȘIREA lui Deian Sorescu
DINAMO
„Trebuia lăsat să plece. Nu mai ai ce să scoți de la el” » Explicații pentru PRĂBUȘIREA lui Deian Sorescu

Deian Sorescu, în conflict cu fanii lui Dinamo 

Sorescu s-a contrat recent și cu fanii lui Dinamo, nemulțumiți de atitudinea jucătorilor și de rezultatele echipei. Suporterii dinamoviști l-au acuzat pe fotbalist că le-ar fi fi spus să îl lase în pace și că le va achita el contravaloarea cardurilor DDB pe care aceștia le-au cumpărat pentru a susține clubul. „I-am reproșat atitudinea și că ne fac de rușine. 

Am zis că noi ne tragem de la gură ca să îi ajutăm să fie bine, eram cu cardul în mână, și el a zis: «stai liniștit, că îți dau banii înapoi pe card»”, a scris un suporter dinamovist pe Facebook. „Dl Sorescu striga în parcare la sfârșit că ne dă banii pe carduri înapoi, cu un zâmbet până la urechi, ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a adăugat altă persoană. Starea de irascibilitate a lui Deian Sorescu ar putea fi legată de problemele financiare de la club. „În vestiar a spus că are ceva probleme legate de bani, cu clubul”, spun surse GSP de la Dinamo.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic, conferință de presă înainte de meciul cu Rapid: „Astăzi au mai făcut doi jucători vizita medicală”

VIDEO „Trebuia lăsat să plece. Nu mai ai ce să scoți de la el” » Explicații pentru PRĂBUȘIREA lui Deian Sorescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  22 Octombrie 2021, 22:37

Ma mir ca n-a ajuns la echipa secunda

redbuldog
redbuldog  •  22 Octombrie 2021, 18:44

Ba mai mult,el merita cateva etape pe banca,de ce titular,daca tot se pierd meciuri pe linie..!?

nicu72
nicu72  •  22 Octombrie 2021, 16:12

Inainte sa aruncam cu pietre, sa ne punem in situatia lui Deian. Vreme de vreo 2 ani s-a cam zbatut de unul singur. Frustrarile sunt normale, iar aspiratia catre un club mai stabil e fireasca. Eu sper ca Mircea sa aiba intelepciunea sa-l remotiveze.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează