FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic îi răspunde lui Ionel Ganea: „Unicul lui scop e să se bage în seamă”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 16:10

Mircea Rednic i-a oferit replica lui Ionel Ganea, după ce fostul internațional a declarat că fiul său, George, n-a fost acceptat la Dinamo în mandatul „Puriului”.

„Legat de ce a declarat Ionel Ganea nu este nimic adevărat, pentru că în ultimul meu mandat nu s-a luat în calcul venirea lui George Ganea la Dinamo. Iar dacă a vorbit la Dinamo, în niciun caz nu a vorbit cu mine. Asta, că nu ajungi la Dinamo dacă nu semnezi cu fiica mea, este o aberaţie! Niciun jucător sosit la Dinamo nu este impresariat de Luana. Am mai declarat asta de «n» ori şi se poate verifica.

Singurul contact cu Ganea a fost când eram la Mouscron şi el m-a sunat ca să mă roage să-l iau pe băiatul lui acolo, dar nu s-a finalizat, pentru că George Ganea s-a accidentat. Înţeleg că este euforic după golul marcat de fiul său, dar asta nu trebuie să fie un prilej să apărem în presă cu declaraţii neadevărate cu unicul scop de a se băga în seamă”, a spus Mircea Rednic la TV Telekom Sport.

„n-am fost doriți la dinamo”

Ionel Ganea i-a criticat dur pe oficialii dinamoviști inclusiv pe fostul antrenor Mircea Rednic, după golul marcat de fiul său în victoria Viitorului cu Dinamo, scor 5-0.

„Am fost la Dinamo cu fiul meu, dar n-am mai fost doriţi acolo, nu prea are rost să vorbesc despre acest club. Acolo conduce doar Negoiţă, care îi bagă pe alţii la înaintare. Nici eu, nici băiatul meu nu am fost interesanţi pentru ei. Fiul meu e profesionist, îşi face treaba pentru echipa unde joacă. Ştiţi bine cine a fost acolo. Orice transfer se face prin fata lui Mircea Rednic” Ionel Ganea

3 goluriîn 8 meciuri jucate în ultimele două sezoane a reușit George Ganea (20 de ani) pentru Viitorul

Citește și:

Motivul incredibil pentru care Dinamo a renunțat la Papazoglou: „Trebuie să vă spun povestea, suporterii vor să fim transparenți”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
draxter
draxter  •  18 Iulie 2019, 21:43

Ionel Ganea din aceeasi categorie cu nenea Chirila! Noroc ca ii mai baga in seama GSP la rubrica caterinca

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  18 Iulie 2019, 19:04

Ganea, o persoana multiplu carentiala, a abandonat Dinamo, la sfarsitul turului (dupa o evoluție fantastica) amagit de cantecul de sirena al lui Copos. Sa taca pe vecie, ingratul!

persanu
persanu  •  18 Iulie 2019, 16:34

Nea ganezu, si dacă fiitu devine bomba într-un an de zile si ajunge in liga4 ve facem? Tot ridicați jucătorii dupa un meci sau un gol de parca ar fi cel puțin Messi. Va înnebunit Becali, numai el ii lauda după un meci de parcs iar pune pe tarabă... Deși mi-aș dori sa ajungă mare ganea cel mic, dar dacă nu va ajunge nici de clinceni ce facem???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează