FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic: "Îmi pare rău pentru Tamaş, dar regulile trebuie respectate la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 februarie 2009 00:00

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Dinamo, a vorbit despre incidentul în urma căruia Gabriel Tamaş a fost trimis la echipa a doua şi a mărturisit că depinde doar de jucător ca el să revină la prima echipă.

"Cu Tamaş ştiţi ce s-a întîmplat. Nu e la prima abatere şi, conform regulamentului, se va pregăti cu echipa a doua. Mie nu îmi convine că se întîmplă astfel de lucruri la echipa mea. El va trebui să se pregătească bine pentru a putea reveni. La noi trebuie să fie respect între şi jucători şi antrenori. Sînt nişte reguli care trebuie respectate la Dinamo. Îmi pare rău pentru Tamaş", a spus Mircea Rednic la GSP TV.

Acesta a vorbit şi despre meciul amical de astăzi contra celor de la Randers: "Cred că a fost cel mai bun meci al nostru în faţa unei echipe bune. Mă bucur că băieţii au aplicat ce le-am spus la antrenamente".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  14 Februarie 2009, 22:35

Rednic a luat masura cea mai buna . Sper sa nu se implice actionarii. Cat despre Tamas sper sa se trezeasca (nici o aluzie la alcool) pana nu este prea tarziu. Poate si o amenda pe masura n-ar strica mai ales pe criza asta .

 •  14 Februarie 2009, 19:38

Ba Gabi toata lumea stie ca bei de le stingi. Nici nu ma deranjeaza asa tare, e viata ta la urma urmei. Da' nu-ti bate joc de noi! Si stim foarte bine ca nu-ti pare rau de gest, iti pare rau ca te-au prins. Nu te-a educat taica-tau cum trebuie si ai ajuns tu mare jmecheras. Crezi ca esti mai bun cu ceva decat Danciu, Bratu, Niculescu sau Moti? Nu esti cu nimic mai special, doar castigi mai mult. Si daca o tii tot asa, o sa se duca si aia pe apa sambetei.

 •  14 Februarie 2009, 19:10

asta da pedeapsa, la echipa a II-a cu acelasi salariu .... ar trebui sa va treziti(conducerea lui Dinamo), asta nu rezolva problema. Trebuia lasat la prima echipa si amendat cu 10-15.000 de euro si simtea atunci ca nu e de gluma. asa stie ca nu puteti fara el si-l doare-n .... crampoane

Vezi toate comentariile (3)
Comentează