FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CLINCENI 1-1

Mircea Rednic, declarații tari după remiza care-l îndepărtează de play-off: „Au pregătit alții echipa și au pierdut, nu eu!”

Viitorul și Academica Clinceni au remizat, scor 1-1. Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul încleștării. +4   FOTO
Viitorul și Academica Clinceni au remizat, scor 1-1. Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul încleștării.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 22:50 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 00:15

Viitorul și Academica Clinceni au remizat, scor 1-1. Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul încleștării.

Detalii despre Viitorul - Clinceni 1-1, AICI

Programul + rezultatele rundei #26 din Liga 1

Rednic a acuzat greșelile individuale ale jucătorilor săi, despre care spune că ar fi trebuit să aplice lucruri elementare despre marcaj, învățate în Academie. De asemenea, „Puriul” se plânge de fotbaliștii pe care i-a pierdut în mercato și acuză pregătirea slabă a echipei în perioada în care nu a putut fi lângă jucători, fiind infectat cu COVID-19.

Mircea Rednic, după Viitorul - Clinceni 1-1: „Viitorul nu a pierdut cu mine pe bancă!”

„Nu s-a pierdut totul, e un punct câștigat. Sigur, ne-am fi dorit să câștigăm. Dar e un rezultat echitabil. Ăsta-i Clinceniul, se apără aglomerat și așteaptă greșeala adversarului. E același scenariu, centrare din lateral, nu suntem aproape de oameni, marcaj larg și primim gol. Am forțat cu Tsoumou, iar lucrurile au mers mult mai bine în repriza a doua. 

Sunt niște principii de joc pe care trebuie să le respecți, le înveți la Academie, cum să stai între adversar și poartă. La fel am pățit și cu Sepsi, și cu Steaua. Sunt faze de evitat. Ei n-au avut ocazii, au avut o singură șansă, au profitat de marcajul nostru larg. Culmea, am jucători cu experiență pe zonă centrală. 

Mi-aș fi dorit să joc cu Tsoumou, dar e la a 3-a săptămână aici. Nu poate juca mai mult de o repriză. Mă bucur pentru el că a avut câteva situații bune. 

N-are nicio legătură continuarea mea aici de intrarea în play-off, am contract pe un an și jumătate. Sigur, există clauze, pe-astea o să le discutăm. Să nu uităm că Viitorul nu a pierdut cu Mircea Rednic pe bancă! Au pregătit alții echipa și au pierdut. Nu-i uitați nici pe jucătorii care au plecat de aici și de ce s-a întâmplat în mercato”, a declarat Rednic la Telekom Sport.

„Am luat gol prea ușor, dintr-o greșeală colectivă. Formăm toți o echipă, câștigăm și pierdem împreună. A fost destul de greu, ei s-au apărat tot meciul și au jucat pe contraatac. Vom lupta în continuare la play-off dacă mai sunt șanse și vom vedea ce se întâmplă. Suntem toți supărați, e o dezamăgire. Aveam nevoie foarte mare de 3 puncte astăzi”
- Radu Boboc, fundaș Viitorul

Viitorul, fără victorie în meciurile cu primele 9 clasate în acest sezon

  • FCSB, CFR Cluj, U Craiova, Clinceni - 1 punct din 6 posibile
  • Sepsi OSK, UTA Arad - 2/6
  • Chindia - 1/3
  • FC Botoşani - 0/3

Clasament Liga 1: Viitorul, tot mai departe de play-off

Eric, totul despre relația cu Hagi și plecarea de la Viitorul: „I-am arătat soției, nu credeam că vorbește așa despre mine”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Hai cu VAR-ul! Ce (NU) a văzut arbitrul?! Încă o greșeală imensă, rezultat viciat!

Se bagă în teren? :D Antrenorul din Liga 1 care a uimit la antrenamente » Reușită de senzație!

MM Stoica, atac virulent la adresa unui expert TV: „Lasă-ne!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
mattteo
mattteo  •  06 Martie 2021, 12:10
Postat de dumitru82drugan pe 06 Martie 2021, 10:07

Acest individ (strambul) a distrus toate echipele pe unde a fost dar se crede in continuare antrenor ! Dat afara din Belgia ptr mânarii a distrus dinamo apoi Iasul acum Viitorul !

Bah, cum le-a distrus pe.toate, ca atunci cand era el mergeau mai bine so alea din Belgia, si Dinamo, si Iasiul. Ce, aaa, acuma Iasiul are lot mai slab. Pai de ce nu i-a dus capul sa aduca de-alde Omoh si Luckasen?

stoichkov10
stoichkov10  •  06 Martie 2021, 10:39
Postat de andrei.f pe 06 Martie 2021, 04:40

La valoarea pe care o are, viitorul va juca în play-out. Acolo va mai da un 5-0 la dinam0 !

nu conteaza bai gulie, azi bate Cfr, trece pe primul loc si asa termina campionatul.

Silvio
Silvio  •  06 Martie 2021, 10:10
Postat de Valeriu Seciu pe 05 Martie 2021, 23:51

Cu acest antrenor prafuit, Viitorul risca sa retrogradeze . De cand a venit la Viitorul acesta echipa, care te incanta cu jocul ei, nu mai joaca nimic . Caracterul lui de nimic rezulta si din modul in care se refera la colaboratorii sai. Hagi vede asta, dar ii este rusine sa-l dea afara . Pe unde a fost, a umblat numai cu minciuni, pentru a sfarsi prin indepartare sau retrogradarea echipei . Umbla numai dupa bani si nu-l intereseaza echipa .

Viitorul se va califica în cupele europene, ăsta e pariul meu din acest sezon. Până la final de playout își va intra in ritm și va juca la alt nivel.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează