FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mircea Rednic a izbucnit la conferința de presă: „Prunea, un papagal! Îi dau 150.000 euro dacă demonstrează asta”

Izbucnirea lui Mircea Rednic în cadrul conferinței de presă
Izbucnirea lui Mircea Rednic în cadrul conferinței de presă

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 13:24 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 13:38

Mircea Rednic (59 de ani), l-a atacat pe Florin Prunea (53), ex-președinte la Dinamo, pe tema comisioanelor pe care fiica antrenorului, Luana, le-ar fi obținut pe seama transferurilor făcute de alb-roșii. 

În urmă cu două zile, Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, a declarat la ProSport că omul de afaceri Marian Iuhasz se ocupă acum de plata comisioanelor la Dinamo și că Luana Rednic, impresar și fiica antrenorului Mircea Rednic obișnuia să încaseze sume uriașe de pe urma transferurilor efectuate de Dinamo: 

„Se spune că la Dinamo nu se plătesc comisioane, ba se plătesc! Este o singură persoană, un investitor privat care achită (n.r. – Marian Iuhasz), nu cum era înainte, de 10.000 – 15.000 de euro, cum a fost obișnuită Luana”.

Mircea Rednic îl atacă pe Florin Prunea: „Ciupește, e un papagal”

Mircea Rednic i-a răspuns lui Prunea în cadrul unei conferințe de presă. El i-a cerut fostului portar să prezinte dovezi și a anunțat că își va căuta dreptatea în justiție. Chiar în cea din Belgia, dacă în România nu i se va face dreptate.

„Prunea minte în privința comisioanelor. Nu știe, nu e informat bine. Ciupește, e un papagal, repetă același lucru. Vorbește de 10, 12, 15.000 euro. Înseamnă că nu a trecut pe la club, deși a fost președinte. Putea să treacă pe la contabilitate, să vadă ce comisioane s-au dat, cine le-a luat. 

Văd că nimeni nu îi cere dovezi. Dacă el vine cu o hârtie și demonstrează că fiica mea a luat 10.000 euro, eu vă spun acum că îi dau 100.000. Băi Prunea, ai posibilitatea de a câștiga niște bani, mai ales că în ultima perioadă nu i-ai câștigat pe muncă. 150.000 de euro îi dau! Să vină cu dovezi că fiica mea a luat banii ăștia cât am fost eu la Dinamo. 

Putem vorbi despre oricine, despre orice, și nu există justiție? Atunci ies și eu și vorbesc de președinte! Îl tot băgați în seamă, nu vedeți că spune numai prostii?

Procesul cu el? Eu n-am văzut niciodată proces în care să nu audiezi martori, să-l decizi în urma unor articole! Sigur, am făcut recurs, și vom merge. Am bani, am timp, merg până mi se face dreptate. Sunt și cetățean belgian, dacă nu, îl dau în judecată și în Belgia! Nu poți să îi acuzi pe unii și pe alții fără dovezi. Domnule Prunea, vino cu hârtii, că ai fost președinte la Dinamo. Rednic a dat bani să luăm licența, dar tot el căpușează.

Îmi apăr imaginea. Nu e normal, dacă justiția nu o face, atunci o fac eu. Ce mai vreți mai mult? Vino, Prunea, și ia banii! Vreau să închei subiectul, Rednic și Luana nu au nevoie de comisioane”, a „tunat” Rednic în cadrul unei conferințe de presă. 

Mai multe știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic anunță transferuri noi înainte de meciul cu Rapid: „Astăzi au mai făcut vizita medicală doi jucători”

Mircea Rednic îi ia banderola lui Sorescu: „El va fi căpitan, merită!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
markksson
markksson  •  23 Octombrie 2021, 04:58

Nu sunt fan Rednic, dar la faza asta mi se pare ca joaca fairplay. Daca Prunea nu poate dovedi ca ceea ce spune e adevarat, ar trebui sa mai ia o pauza ...

1745flo
1745flo  •  22 Octombrie 2021, 21:18

Sa-l cred pe Rednic, sa-l cred pe Prunea? ***!÷)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  22 Octombrie 2021, 20:08

Și dacă aducea jucatori și confirmau merita și mama comisioanelor, prunea in schimb e un *** *** care a distrus Dinamo impreuna cu neagoe și cu jucatori de 3 lei ( inafara de piscitelli portaru)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează