FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, răspuns tăios pentru Becali: "Să parieze 100.000 € cu mine" + atac la patronul FCSB: "În play-off, vrea echipe cu care are amicale"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 10:39

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a răspuns ironic după pariul anunțat de Gigi Becali, care e dispus să parieze 1 milion de euro că echipa roș-albă nu ajunge în play-off. 

Rednic a spus că acceptă un pariu cu Gigi Becali și îi propune un alt pariu, "Puriul" fiind convins că FCSB nu va câștiga campionatul.

"Gigi e haios. Trebuia să facă pariul la început, nu să aștepte până acum. Accept pariul, dar nu face el regulile. Să dea 100.000 de euro el, iar eu dau 10.000. Dar cu o condiție: banii să meargă la un adăpost de câini.

Și mai fac un pariu cu el. Eu spun că FCSB nu va câștiga campionatul. Fac pariu că nu va lua campionatul. E clar că el nu ne vrea în play-off.

Vrea echipe cu care are meciuri amicale. Multă lume nu ne vrea în play-off", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului cu Astra, de joi, ora 20:00.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Se anunță o mutare revoluționară la Dinamo: "Rednic vrea să cumpere clubul!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
fairplayromania
fairplayromania  •  19 Decembrie 2018, 16:13

Bravo Rednic! Avem nevoie de mai multe echipe in Liga 1. De 10 ani avem doar o echipa si jumatatea Sa. Vrem mai mult curaj de la cfr,sepsi,herma,craiova....aideti ca se poate!!!! Dwzamagire pentru Gaz.... speram sa se trezeasca in numele fotbalului.

waves
waves  •  19 Decembrie 2018, 15:33
Postat de waves pe 19 Decembrie 2018, 15:32

***

ca un sălbatic*

waves
waves  •  19 Decembrie 2018, 15:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close