FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Mircea Rednic a semnat cu Viitorul! Prima reacție oficială, pentru GSP.ro: „De mâine începe munca!”

Mircea Rednic s-a înțeles cu Viitorul
Mircea Rednic s-a înțeles cu Viitorul

Articol de - Publicat marti, 01 decembrie 2020 21:12 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 22:29

Viitorul și-a găsit rapid antrenor după despărțirea de spaniolul Ruben de la Barrera. Numele lui e unul cu greutate. Mircea Rednic (58 de ani) a bătut palma cu clubul lui Gică Hagi și a semnat un contract valabil doi ani și jumătate. 

Informația publicată de Prosport a fost confirmată de surse GSP din cadrul clubului dobrogean, iar mai apoi, oficial, și de Gică Popescu, președintele campioanei din 2017: 

„Rednic a semnat pe doi ani și jumătate. A semnat, de mâine va începe munca. Este un campion. Este un fost coleg de-ai noștri. Poate să continue proiectul început de noi și să-l ducă la un nivel și mai bun. Ne-am consultat cu toții și este cea mai bună alegere. Credem în el și credem că vor fi rezultate foarte bune împreună. Îl așteptăm cu brațele deschise la primul antrenament și credem că va fi foarte bine. E un antrenor campion și cu mare experiență”, a spus „Baciul” pentru GSP.ro. 

Mircea Rednic și trofeele din CV-ul său

Rednic a antrenat-o pe Dinamo în 4 rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iunie 2019. Alături de alb-roșii, a cucerit un titlu în Liga 1, în sezonul 2006/2007. Are alte 5 trofee în palmares, 4 câștigate cu Rapid, unul cu Xazar Lankaran din Azerbaidjan.

Cel mai recent, Rednic a antrenat Poli Iași. În 21 de meciuri, a obținut doar 6 victorii, fiind învins de 11 ori. Alte 4 meciuri s-au terminat la egalitate.

Mircea Rednic a confirmat înțelegerea cu Viitorul 

Contactat de Gazeta Sporturilor, Mircea Rednic nu a dorit să comenteze pe seama numirii la Viitorul, însă a confirmat că există o înțelegere cu clubul lui Gică Hagi. Rednic era liber de contract din această toamnă, când s-a despărțit de Poli Iași. Tehnicianul de 58 ani negase în urmă cu câteva zile că ar fi tentat de o nouă experiență în România, însă astăzi a bătut palma cu Viitorul. De-a lungul carierei, el le-a mai antrenat în România pe Rapid, FCM Bacău, Știința, FC Vaslui, Astra, Petrolul, Dinamo și Poli Iași.

OFICIAL Mircea Rednic e noul antrenor de la Viitorul

Viitorul n-a mai așteptat până mâine și a oficializat numirea lui Rednic încă din această seară, prin intermediul unui comunicat emis pe site-ul oficial

Începând de astăzi, Mircea Rednic este noul antrenor al formației FC Viitorul Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și 6 luni.

În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic este unul dintre cei mai apreciați tehniciani români, cucerind din această postură două titluri naționale, cu Dinamo în 2007 și cu Rapid în 2003. Are, de asemenea, în palmares, 1 Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) și Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).Îi urăm bun venit și ne dorim cât mai multe performanțe împreună! - Comunicat Viitorul 

Dănciulescu, prima mutare a lui Rednic la Viitorul?

Mircea Rednic va conduce miercuri primul antrenament alături de noii săi elevi, dar se gândește deja la unele schimbări pe care ar vrea să le aducă la Viitorul. Din informațiile GSP.ro, Ionel Dănciulescu, fostul colaborator al lui Rednic de la Dinamo, ar putea ajunge în perioada următoare la clubul constănțean. Danciu-gol e apreciat de oamenii din conducere, iar discuțiile dintre cele două părți vor începe zilele viitoare.

Fanii lui Dinamo îl așteptau pe Rednic ca pe un salvator

Fanii lui Dinamo l-ar fi vrut înapoi pe Mircea Rednic, antrenorul-talisman al „câinilor”. Suporterii din „DDB” demaraseră discuții tot mai serioase cu Mircea Rednic pentru a pune în aplicare cât mai curând posibil planul pe care antrenorul de 58 de ani îl avea în 2019, înainte să fie mazilit de Negoiță și Bălănescu. 

„Puriul” promisese, mai ales că e membru DDB, că va investi 500.000 de euro de la el, plus că va aduce oameni de afaceri din Belgia care să înceapă să finanțeze clubul cu două milioane de euro, pentru început. 

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre Viitorul: 

Dezvăluiri din „bucătăria” Viitorului, după demiterea lui Ruben de la Barerra » „Ne-a surprins pe toți! E deplasat” + „Totul a culminat cu ce s-a întâmplat cu Dinamo”

Ruben de la Barrera, aproape să semneze cu noua echipă chiar în ziua demiterii de la Viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
digei
digei  •  02 Decembrie 2020, 05:10

Experimentele cu spanioli au esuat pe linie.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  01 Decembrie 2020, 23:53

Buna mutare, sunt curios cum va lucra cu un lot si o academie doar din tineri, se stie ca Rednic nu e adeptu jucatorilor romani, ci vrea jucatori straini care sa confirme imediat. Isi schimba oare Hagi tactica ?? Sa nu mai stea capra si sa si doreasca performanta, ar fii ceva :))

486296171535958
Nelu Stanciu  •  01 Decembrie 2020, 23:35

Redinic n-ar putea antrena nici măcar echipa clasei a VII-a C., de la Şcoala nr 2, din Cocargeaua.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează