FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic veste uriașă pentru fanii lui Dinamo! Poate aduce un favorit al galeriei: „El vrea să vină” + anunță o plecare iminentă: „Sper să semneze”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 16:46

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie și a spus că își dorește să-l aducă înapoi pe fundașul croat Ante Puljici, 31 de ani, de la Al-Faisaly.

"Mai vreau un fundaș central. Suntem în discuții avansate cu Lorenzo Gonelli, de la Livorno.  Puteam aduce un fundaș central acum câteva zile, dar vreau să mai aștept. Cireașa de pe tort ar fi Ante Puljici. El are o situație dificilă la Al Faisaly după ce am plecat eu. Nu a jucat în ultimele două meciuri acolo. Am înțeles că a primit o hârtie că se poate transfera. Vrea să vină aici. Vom vedea ce va fi”, a declarat Mircea Rednic într-un interviu pentru Radio Dinamo 1948.

Ante Puljic a fost unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a lui Dinamo. A venit în august 2015 și a plecat după un sezon, la Tom Tomsk. Din august este la Al Faisaly, unde a jucat 13 meciuri.

28 de meciuriși 2 goluri a avut Puljici la Dinamo, într-un sezon

DIOGO Salomao poate pleca în curând

Rednic a vorbit și despre situația mijlocașului portughez Diogo Salomao, 30 de ani, care mai are 6 luni de contract cu Dinamo.

„Am făcut eforturi pentru Salomao. I-am zis ce strategie am până în vară și nu a acceptat. Se încearcă găsirea unei soluții. E o discuție avansată cu o echipă din Arabia. Sper ca în orele viitoare să plece”, a adăugat Mircea Rednic.

„Ce să facem? Să rămânem cu aceiași jucători? S-au schimbat 3 antrenori. Înseamnă că problema e la jucători” Mircea Rednic

Citește și:  

Laurențiu Corbu a plecat de la Dinamo și se ia de Mircea Rednic: „Randamentul meu a fost bun, dar nu am intra în vederile lui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
kordell
kordell  •  02 Februarie 2019, 04:40
Postat de dvd1 pe 01 Februarie 2019, 20:09

daca Dinamo scoate 1 punct in urmatoarele 5 meciuri e mai mult decit minune. Dinamo va pierde tot, pe linie, pina la sfirsit. Anul asta retrogradarea e sigura 100%. Retrageti Dinamo din campionat imediat. Nu mai are rost sa se continue. S-a terminat.

De maine nu te mai prindem pe aici daca se umfla Dunarea la Calarasi :)))

2094319670655925
Danut Leonard Damian  •  01 Februarie 2019, 20:48

Salomao după părerea mea este un jucător destul de bun nu ar trebui ca Rednic să-l piardă de multe ori poate face diferența în meci are tehnică și e echilibrat!

dvd1
dvd1  •  01 Februarie 2019, 20:09

daca Dinamo scoate 1 punct in urmatoarele 5 meciuri e mai mult decit minune. Dinamo va pierde tot, pe linie, pina la sfirsit. Anul asta retrogradarea e sigura 100%. Retrageti Dinamo din campionat imediat. Nu mai are rost sa se continue. S-a terminat.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează