FOTBAL  »  LIGA 1  »  REGLEMENTARE

Mircea Sandu dezvăluie: "Paszkany m-a sunat şi a folosit un ton ameninţător la adresa Comitetului Executiv" :O

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, spune că a fost sunat de patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, care i-a solicitat să abroge textul legislativ prin care cluburile din Liga I erau obligate să treacă minim 8 jucători români pe foaia de joc la partidele din campionat.

"Comitetul executiv a aprobat anul trecut ca fiecare echipă din Liga I să aibă minim 5 jucători români pe foaia de joc. Domnul Dragomir a venit cu propunerea să se treacă la 8 pentru binele fotbalului românesc. Totuşi, în acest an vom începe cu 5 , aşa cum se prevăzuse iniţial, urmînd ca numărul să crească în viitorii 4 ani cu cîte o unitate.

Domnul Paszkany m-a sunat şi a folosit un ton ameninţător la adresa membrilor Comitetului Executiv, dar nu el m-a convins să iau această măsură", a spus Sandu la Telesport.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (18)
 •  10 Iunie 2009, 14:14

Amenintarea suna astfel: Dupa ce cistig si abrog in instanta hotarirea luata, ii voi da in judecata in tribunale civile pe toti membrii Com Exec. ca sa-mi recuperez daunele provocate de ei. Punct.

 •  10 Iunie 2009, 08:06

cred ca nu o sa mai cistiga CFR Cluj nimic, cit tip va mai conduce nasul federatia ...

 •  10 Iunie 2009, 00:46

L-a amenintat cu DNA-ul iar Nasu a facut pipi cand a auzit...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează