FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Mircea Sandu: "Sînt mulţi arbitri de umplutură! Ori îşi revin, ori se lasă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, critică în termeni duri prestaţiile arbitrilor din Liga I în debutul stagiunii şi lansează un semnal de alarmă la adresa CCA.

"Arbitrii conduc după emisiunile de televiziune, din păcate ăştia sînt oamenii noştri, n-avem ce face. Cine nu face faţă, trebuie exclus. Sînt cîţiva de umplutură! Vă dau exemplu de un arbitru promovat şi apreciat care trebuie să aibă grijă în continuare: Istvan Kovacs.

Trebuie să fie atent, ori pune mîna şi se pregăteşte, ori se lasă de arbitraj. Să spunem lucrurile pe faţă! Per total, au fost aproximativ 10 greşeli mari de tot care nu pot să se mai repete", a spus Mircea Sandu la Fanatik Show, pe Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ockiu
ockiu  •  31 August 2010, 19:41

e un inceput - a dat NUME. sa vedem cum vor continua. p.s. daca`r fi sa fie pe criterii de competenta - nu cred ca mai raman 9 arbitri in prima divizie

holland
holland  •  31 August 2010, 18:53

Adevarul ca si voi pe acolo pe la FRF sunteti cam tot asa ..de umplutura. Ca pana la urma bai cap de oala ce esti, ca nu te mai curata o data Dzeo sa scapam de tine si de voi o data, tot voi ii numiti in functii acolo nu noi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează