FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Mihai Stoica, reacție imediată după ce Mirel Rădoi a susținut că demască planul FCSB: „O diversiune de slabă factură. Îi spun aici, acum”

Mirel Rădoi, 39 de ani, selecționerul României, a dezvăluit că FCSB plănuia să dea vina pe activitatea de la națională pentru accidentările recente suferite de Dennis Man (22, extremă dreapta) și Florin Tănase (25, mijlocaș ofensiv). +49   FOTO
Mirel Rădoi, 39 de ani, selecționerul României, a dezvăluit că FCSB plănuia să dea vina pe activitatea de la națională pentru accidentările recente suferite de Dennis Man (22, extremă dreapta) și Florin Tănase (25, mijlocaș ofensiv).

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 22:43 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 00:45

Mirel Rădoi, 39 de ani, selecționerul României, a dezvăluit că FCSB ar fi plănuit să dea vina pe activitatea de la națională pentru accidentările recente suferite de Dennis Man (22, extremă dreapta) și Florin Tănase (25, mijlocaș ofensiv).

  • CONTEXT: Dennis Man a ieșit de pe teren în minutul 28 al meciului dintre Gaz Metan și FCSB (2-3), acuzând probleme fizice;
  • În minutul 67, Popescu i-a luat locul în teren lui Florin Tănase. „Decarul” roș-albaștrilor a acuzat și el probleme musculare;
  • Atât Tănase, cât și Man vin după meciurile de la echipa națională cu Belarus (5-3) și Irlanda de Nord (1-1), pe care le-au început amândoi ca titulari;
  • „Dennis Man și Florin Tănase au leziuni fibrilare. Vom afla cât e de grav în zilele următoare, după noi investigații”, a anunțat în urmă cu două zile Mihai Stoica, managerul general FCSB.

UPDATE 00:30 / Mihai Stoica a reacționat pe facebook

Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, crede că acest subiect ar fi putut fi dezbătut în privat, nu într-o emisiune televizată, și că selecționerul Mirel Rădoi este influențat de anumite persoane, fără a le numi. 

„Dacă aveam de gând să contest alegerile selecționerului, o făceam până acum. Dacă aveam de gând să-i pun în cârcă selecționerului accidentările lui Man și Tănase, o făceam până acum. Pare o diversiune de slabă factură ceea ce face selecționerul acum. Totuși, nu cred că a inventat, cred că s-a luat după unii care au inventat. 

Îi spun aici, acum, că nu aveam de gând să ies cu nicio declarație despre el sau despre echipa națională. Și n-o voi face niciodată. Pentru că nu e treaba mea și pentru că respect ce a făcut Mirel Rădoi pentru Steaua/FCSB. Și din prietenia care credeam că ne leagă, chiar dacă am vorbit foarte rar în ultimii ani. Decât să “tai din fașă”, mai bine dai un telefon. Dacă nu te crezi superior”, a scris Mihai Stoica pe facebook. 

Mirel Rădoi: „Am aflat ce voia să facă FCSB. Mă deranjează”

Am înţeles că FCSB pregăteşte ceva şi vreau să tai din faşă iniţiativa. Accidentarile lui Man și Tănase nu sunt din cauza naționalei. Noi avem rapoarte, sunt scrise, pot să le vadă. Noi avem unul sau două antrenamente cu toţi jucătorii la nivel de echipă, nu îi putem pune pe jucători să alerge două ore pentru că nu avem timp.

Mă deranjează acest lucru, pentru că azi dimineaţă am aflat. Am înţeles că de mâine încolo se pregătea, din partea clubului, să se dea vina pe Federație. Nu înțeleg de ce, pentru că ei și-au făcut pregătirea jucătorilor pentru a evolua din 3 în 3 zile”, a declarat Rădoi, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

FOTO. Cele mai tari imagini din partida Gaz Metan - FCSB 2-3

+45 FOTO

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Gloria Buzău - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB chiar a găsit un diamant! Puștiul i-a depășit pe Man, Moruțan și Tănase în acest sezon

MM l-a ghicit pe „noul Sabău” » Cum a ajuns Darius Olaru să fie jucător de bază la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
emil1986
emil1986  •  27 Noiembrie 2020, 16:00
Postat de florar pe 27 Noiembrie 2020, 12:33

Man asa de skab cum il faci a fost mereu cu o clasa peste orice jucator de la Craiova...Putea sa fie si cu doua daca il lasau fluierasii...

Corect. Omu' a uitat ce gol le-a dat acum aproape 1 an, cand a trecut de Aka precum intercity-ul prin gara Chitila, marcand un gol de generic. Da ce sa-i faci, asa sunt majotitatea prazarilor - memorie slaba, selectiva, ca sa nu spun mai mult.

anti_sistem
anti_sistem  •  27 Noiembrie 2020, 13:46

MM e cel mai duplicitar om din fotbal. Doar gigisti lachei il pot aproba.

101508301797172
Tudor Pavel  •  27 Noiembrie 2020, 13:01

Nu poti avea dialog cu Radoi. Un oltean ambitios si incapatanat dar gol, nul, zero, ca antrenor. Fara experienta, pregatire si licenta a dat mereu din coate sa ajunga antrenor. Mai intai nasul Jiji a distrus Steua punandu-l antrenor pe radoi, un neavenit notoriu. Apoi dupa trei ani, tot fara licenta, experienta si pregatire a fost pus antrenor federal de noul nas, burleanu! Penibil personaj! La ce calitati are poate fi cel mult soferul lui Olaroiu, asa cum Lutu este la Jiji!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close